
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
VITO VM - to profesjonalne urządzenie do filtrowania oleju używanego do smażenia żywności. Model przeznaczony do stosowania we frytownicach o pojemności do 20 litrów. "urządzenie codziennie filtruje zawiesiny i zanieczyszczenia z oleju do smażenia - cząstki nie przywierają do żywności i nie pogarszają jakości smażonych produktów; oczyszczony olej charakteryzuje dłuższy okres przydatności do smażenia; stosowanie urządzenia filtrującego pozwala zmniejszyć nakłady pracy związane z obsługą frytownic"
OPIS KATALOGOWY
Urządzenie oczyszcza olej do smażenia, zapewniając proste i higieniczne rozwiązanie filtracyjne dla każdej profesjonalnej kuchni. Filtruje mikrocząsteczki do 5 µm z oleju lub tłuszczu - oczyszcza tłuszcz wydłużając jego żywotność (przydatność technologiczną). Pozwala zachować optymalną jakość oleju, a tym samym smażonych w nim potraw. Specjalna konstrukcja urządzenia pozwala na filtrowanie gorącego oleju - o maksymalnej temperaturze 200°C - z zachowaniem maksymalnego bezpieczeństwa pracy. Olej po przefiltrowaniu nadaje się do natychmiastowego, ponownego użycia. Dodatkowo - zintegrowane oprogramowanie (VITOconnect) - umożliwia pełną dokumentację użytkowania urządzenia.
RYSUNEK TECHNICZNY URZĄDZENIA + WYMIARY SZCZEGÓŁOWE:
A - 116 mm
B - 191 mm
C - 398 mm
D - 195 mm
E - 324 mm
F - 426 mm
SPECYFIKACJA I PARAMETRY URZĄDZENIA | |
SKUTECZNOŚĆ FILTRACJI | 60 l/min. |
WYDAJNOŚĆ FILTRACJI | 5 ųm/20 ųm |
ABSORPCJA CZĄSTEK | 1.3 kg (1.7 l) |
CZAS CYKLU FILTRACJI | 4.5 min. |
GŁĘBOKOŚĆ ZASYSANIA | ok. 35 cm |
MAKSYMALNA MOC | 300 W |
ZŁĄCZE ZASILANIA | 220-240 V |
WEWNĘTRZNY BEZPIECZNIK | 4 AT |
KLASA OCHRONY | PE |
WLAN | 2.4 GHz |
WAGA CAŁKOWITA (Z TACĄ ZBIORCZĄ) | 8.9 kg |
WAGA (BEZ TACY ZBIORCZEJ) | 7.7 kg |
TEMPERATURA MAKSYMALNA | 200°C |
MATERIAŁ | Stal nierdzewna 1.4301 |
DO URZĄDZENIA PRZEZNACZONE SĄ SPCECJLANE WYMIENNE WKŁADY DO FILTÓW - MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU OPAKOWANIA - 100 SZTUK.
Indeks: VITO06
Marka: VITO OIL FILTER SYSTEM
Zestaw wymiennych filtrów celulozowych do stosowania w urządzeniach filtrujących marki VITO 50/VM/80/VL.
Indeks: DOROSIOWE04
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: PERNIGOTTI265
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PAVONI370
Marka: PAVONI ITALIA
Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
Indeks: MODECOR1224
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: MODECOR1223
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: DEKORPOL1070
Marka: DEKORPOL
Klasyczne bezy oprószone barwnikami spożywczymi - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: PAVONI381
Marka: PAVONI ITALIA
Profesjonalna forma z poliwęglanu do klasycznych pralin i czekoladek nadziewanych. Przestrzenny wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Indeks: BABBI214
Marka: BABBI
Seria past przygotowywanych z wyselekcjonowanych orzechów pistacjowych, które pozwalają na uzyskanie lodów o intensywnym, naturalnym i wyrafinowanym smaku.
Indeks: SEMPRE298
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: DOROSIOWE08
Marka: DOROSIOWE RANTY
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: PAVONI371
Marka: PAVONI ITALIA
Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
Indeks: COMPRITAL19
Marka: COMPRITAL
Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SILIKOMART647
Marka: SILIKOMART
Indeks: HEINZELMANN01
Marka: HEINZELMANN
Profesjonalny sprzęt, który został specjalnie zaprojektowany do radzenia sobie z ekstremalnym użytkowaniem w profesjonalnej kuchni restauracyjnej.
Indeks: DEKORPOL1071
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w kolorze naturalnej bieli - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: FRACTAL38
Marka: FRACTAL COLOURS
Seria błyszczących barwników w postaci pyłku - dostępne w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do tworzenia eleganckich dekoracji na powierzchni wyrobów.
Indeks: PAVONI367
Marka: PAVONI ITALIA
Seria form silikonowych do nowoczesnych monoporcji i deserów. Eleganckie i efektowne kształty, które doskonale dostosujesz do każdej okazji.
Indeks: PERNIGOTTI264
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.