• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

skoncentrowana pasta aromatyzująca i barwiąca o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie
  • skoncentrowana pasta aromatyzująca i barwiąca o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie

1 kg PASTAROM CLASSIC BANANA 0792 DREIDOPPEL bananowa pasta aromatyzująco-koloryzująca

DREIDOPPEL18

Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.

101,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

PASTAROM - PASTA AROMATYZUJĄCA I KOLORYZUJĄCA OD MARKI DREIDOPPEL - to grupa dodatków cukierniczych w postaci past o półpłynnej (lub płynnej) konsystencji. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem i nadają wyrobom intensywny smak (identyczny z naturalnym) i aromat oraz barwę. Pasty cukiernicze mają postać koncentratów, co pozwala na ich mniejsze zużycie (dozowanie). Pasty znajdują zastosowanie w każdej pracowni cukierniczej - zapewniając wysoką jakość przygotowywanych wyrobów. Skoncentrowane pasty doskonale sprawdzą się podczas produkcji cukierniczej oraz gastronomicznej. Przeznaczone są do zapiekania (stosowania w wyrobach piekarniczych), wzmacniania aromatu i barwy w kremach, musach, lodach, galaretkach bazujących na świeżych owocach oraz wielu innych wyrobach cukierniczych.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci półpłynnej pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do stosowania w wyrobach cukierniczych i wypiekach. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Z uwagi na charakter procesu produkcyjnego odcień każdej partii produkcyjnej może się nieznacznie różnić

DOZOWANIE
OGÓLNE 5-10 g / 1000 g
MAKSYMALNE W DESERACH I LODACH 214 g / 1000 g
MAKSYMALNE W WYROBACH CUKIERNICZYCH 285 g / 1000 g

Składniki: substancje aromatyzujące: aromaty, preparaty aromatyzujące, naturalne aromaty, woda, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, substancja stabilizująca: monooleinian polioksyetylenosorbitolu (polisorbat 80) (E433), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415), barwnik: kurkumina (E100) ; może zawierać jaja, mleko oraz orzechy; produkt bezglutenowy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci, obcych zapachów oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji; optymalna temperatura przechowywania w oryginalnie zamkniętym opakowaniu to 15-20°C.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 896/213 kJ/kcal
Białko 0.0 g
Węglowodany 31.5 g
w tym cukry 19.6 g
Tłuszcz 0.7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Błonnik 0.5 g
Sól 0.048 g
Alkohol 8.9 g

DANE ANALITYCZNE
KRYTERIUM WARTOŚĆ METODA
PH WARTOŚĆ W 20°C 6.8 +/- 0.5 -
SUCHA MASA W 20°C 37.5 % +/- 2.5 -
GĘSTOŚĆ W 20°C 1.13 g/cm³ +/- 0.01 -
DANE MIKROBIOLOGICZNE
KRYTERIUM MAX WARTOŚĆ METODA
CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW 10000 cfu/g
DROŻDŻE 100 cfu/g
PLEŚNIE 100 cfu/g
COLIFORMS neg. cfu/g
E. COLI neg. cfu/g
SALMONELLA neg. cfu/25g

Szczegóły produktu
DREIDOPPEL18

Opis

NUMER KATALOGOWY
0792
NAZWA HANDLOWA
PASTAROM CLASSIC BANANA FLAVOUR WITH COLOURING
MASA NETTO
1.0 kg
OPAKOWANIE
POJEMNIK (PE-HD) Z NAKRĘTKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 kg (6 x 1 kg)
RODZAJ
PASTA AROMATYZUJĄCO-KOLORYZUJĄCA
AROMAT
TYPOWY | DOJRZAŁEGO BANANA
SMAK
BANAN
BARWA
ŻÓŁTA
KONSYSTENCJA
LEPKA
PRZEZNACZENIE
DO CELÓW PRODUKCYJNYCH
ZASTOSOWANIE
WZMACNIANIE SMAKU | AROMATU | BARWY W PRODUKTACH
DOZOWANIE
5-10 g / 1000 g
APLIKACJE
KREMY | MUSY | LODY | GALARETKI | WYPIEKI
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM (ORYGINALNYM) OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-20°C
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
PASTAROM CLASSIC FLAVOUR WITH COLOURING
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SEMPRE332

Marka: SEMPRE

op. 1 kg Krem sezamowy - tahini - 220003 Sempre - gładka pasta sezamowa bez dodatków - 100% zawartość sezamu

Gładki krem z nasion sezamu. Pasta sezamowa bez dodatków. Krem sezamowy do wypieków i deserów. Pasta Tahini do pożywnej owsianki i koktajlu energetycznego. Produkt do użytku profesjonalnego, do produkcji lodów rzemieślniczych. Produkt na użytek domowy, do bezpośredniego użycia.

Cena 95,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI298

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg Pasta Gran Caffè 12092301B Pernigotti - skoncentrowana pasta kawowa do lodów i cukiernictwa

Pasta Gran Caffè to bardzo aromatyczna, skoncentrowana pasta smakowa. Intensywny smak i aromat kawy. Przeznaczona do produkcji kawowych lodów rzemieślniczych na bazie mlecznej. Idealna do kawowych kremów i nadzień cukierniczych. 

Cena 396,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT130

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA DOPPIA NOCCIOLA - gotowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1835-651 Callebaut

✔ Crema Doppia Nocciola Callebaut ➜ podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i...

Cena 272,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI225

Marka: BABBI

op. 3 kg Pasta Gelso Nero 12673 Babbi - skoncentrowana pasta cukiernicza z owoców morwy czarnej

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla owoców Morwy Czarnej. Produkt z 30% zawartością przecieru owocowego. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 309,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI38

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.5 kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO 12092051A PERNIGOTTI pasta o smaku białej czekolady do lodów i cukiernictwa

Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.

Cena 347,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI227

Marka: BABBI

op. 3 kg PASTA MASTIC 1230132 BABBI pasta o aromacie żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej rosnącej na greckiej wyspie Chios. Produkt zawiera naturalne esencje z mastyksu. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 336,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI267

Marka: PERNIGOTTI

op. 3.5 kg Variegato Fragola 12095873 Pernigotti - pasta truskawkowa do przekładania o intensywnej ciemnoczerwonej barwie

Intensywnie truskawkowa pasta do przekładania i dekorowania lodów. Ciemnoczerwona barwa charakterystyczna dla truskawek dojrzewających w słońcu. Wysoka zawartość owoców (40%). Idealna do lodów mascarpone i ricotta!

Cena 353,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MASTERMARTINI179

Marka: Master Martini

op. 6 kg CARAVELLA GRAN PISTACCHIO AE52DD MASTER MARTINI krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym

Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.

Cena 318,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 474,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU