
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Pasta Pistacchio Pure 100% PISTACJOWA
Pasta 100% prażona pistacja
Opis: pasta smakowa do lodów - prażona pistacja, półprodukt do lodów
Składniki: prażona pistacja.
Konsystencja: gładka, gęsta
Dozowanie: 70-100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 1kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, wymieszać przed każdym użyciem,
produkt naturalny - może nastąpić wydzielenie tłuszczu.
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: FOODCOLOURS07
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: MODECOR508/8
Marka: MODECOR
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI14
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI222
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI153
Marka: BABBI
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: BABBI17
Marka: BABBI
Indeks: BABBI214
Marka: BABBI
Seria past przygotowywanych z wyselekcjonowanych orzechów pistacjowych, które pozwalają na uzyskanie lodów o intensywnym, naturalnym i wyrafinowanym smaku.
Indeks: BABBI129
Marka: BABBI
Indeks: BABBI169
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: COMPRITAL353
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI251
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL53
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI254
Marka: PERNIGOTTI