- Nowy
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
op. 3 kg PASTA MACADAMIA 12476 BABBI pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów i migdałów
Pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów makadamia, migdałów i orzechów laskowych. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
PASTE CLASSICHE MACADAMIA - to pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów makadamia, migdałów i orzechów laskowych. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: kawałki karmelizowanych orzechów (orzechy makadamia, migdały, orzechy laskowe, cukier), tłuszcz kokosowy, cukier, olej słonecznikowy, orzechy laskowe, dekstroza, migdały, maltodekstryna, pistacje, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat (wanilina); produkt może zawierać orzechy arachidowe.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać czystą i suchą szpatułą; po każdym użyciu należy wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie.
Opakowanie: wszystkie zastosowane w opakowaniach materiały spełniają wymagania rozporządzenia 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27/10/2004 (oraz zmianami dotyczącymi rozporządzenia) opisującymi wymagania odnośnie opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością (produktami spożywczymi) - Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylające dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA MACADAMIA | 100-120 g |
MIESZANKA BAZOWA | 1000 g |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2571/663 kJ/kcal |
Tłuszcz | 54.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 22.0 g |
Węglowodany | 38.0 g |
w tym cukry | 23.0 g |
Białko | 5.5 g |
Sól | 0.0 g |
PRZEZNACZENIE
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 1.24.76
- NAZWA HANDLOWA
- PASTA MACADAMIA
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 12 kg (4 x 3.0 kg) KARTON
- RODZAJ
- SMAKOWA PASTA ORZECHOWA
- RODZAJ
- PRODUKT BEZGLUTENOWY
- SMAK
- ORZYCHY MAKADAMIA
- FORMA
- PASTA
- ZASTOSOWANIE
- LODY | WYROBY CUKIERNICZE
- DOZOWANIE
- 100-120 g/kg MIESZANKI BAZOWEJ
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
- 15-20°C
- WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
- MAX. 70%
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- PASTE CLASSICHE
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW PEKAN SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE473
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW MAKADAMIA SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO CARAMEL & PECAN 1230142 BABBI pasta na bazie solonego karmelu z kawałkami karmelizowanych orzechów pekan
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: PERNIGOTTI245
Marka: PERNIGOTTI
3 kg PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP 12112003 PERNIGOTTI 100% pasta z prażonych zielonych pistacji bez barwników i aromatów
Pasta do lodów i cukiernictwa o czystym smaku prażonych pistacji (100% certyfikowanych zielonych orzechów pistacji). Doskonały smak i naturalna zielona barwa (produkt bez dodatku aromatów i barwników).
Indeks: SEMPRE457
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z KOKOSA SEMPRE czysta pasta z mielonego miąższu kokosa
Czysta pasta z miąższu kokosa do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak kokosowy.
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
2,5kg SCROLLO pasta variegato krem karmelowy z orzechami nerkowca PC509P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI195
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg GUSTO DI NOCE pasta o smaku orzecha włoskiego 12092681 Pernigotti
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI255
Marka: PERNIGOTTI
2,5kg PASTA PISTACCHIO MAESTRO pasta pistacjowa 12112007 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA ARACHIDE TOSTATA pasta z orzechów arachidowych PC720P Comprital
Indeks: BABBI169
Marka: BABBI
1kg PASTA NOCCIOLA SCURA ONE 1230113 BABBI ciemna pasta z mocno prażonych orzechów laskowych
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z MIGDAŁÓW SEMPRE czysta pasta z blanszowanych prażonych i mielonych migdałów
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW WŁOSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL54
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA ORZECH WŁOSKI 425 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE PISTACCHIO 12092026B PERNIGOTTI krem pistacjowy z chrupiącymi wafelkami i prażonymi pistacjami
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
10 kg EXTENDER FMN-P75EXTE-838 CHOCOVIC uniwersalne nadzienie kakaowo-orzechowe
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC PISTACHIO 0782 DREIDOPPEL pistacjowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI250
Marka: PERNIGOTTI
2,8kg NOCCIOLA SCURA pasta prażony orzech laskowy 100% 12092020 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI158
Marka: PERNIGOTTI
5kg ARACHIDE pasta orzechy arachidowe 100% 12092064 Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL53
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA KARMELIZOWANY MIGDAŁ WIEDEŃSKI 242 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.