• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Nowy
pasta cukiernicza o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów i migdałów
  • pasta cukiernicza o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów i migdałów

op. 3 kg PASTA MACADAMIA 12476 BABBI pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów i migdałów

BABBI232

Pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów makadamia, migdałów i orzechów laskowych. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. 

384,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

PASTE CLASSICHE MACADAMIA - to pasta o smaku orzechów makadamia z kawałkami karmelizowanych orzechów makadamia, migdałów i orzechów laskowych. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

Składniki: kawałki karmelizowanych orzechów (orzechy makadamia, migdały, orzechy laskowe, cukier), tłuszcz kokosowy, cukier, olej słonecznikowy, orzechy laskowe, dekstroza, migdały, maltodekstryna, pistacje, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat (wanilina); produkt może zawierać orzechy arachidowe.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać czystą i suchą szpatułą; po każdym użyciu należy wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie.

Opakowanie: wszystkie zastosowane w opakowaniach materiały spełniają wymagania rozporządzenia 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27/10/2004 (oraz zmianami dotyczącymi rozporządzenia) opisującymi wymagania odnośnie opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością (produktami spożywczymi) - Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylające dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA MACADAMIA 100-120 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2571/663 kJ/kcal
Tłuszcz 54.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 22.0 g
Węglowodany 38.0 g
w tym cukry 23.0 g
Białko 5.5 g
Sól 0.0 g

PRZEZNACZENIE

Szczegóły produktu
BABBI232
4 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
1.24.76
NAZWA HANDLOWA
PASTA MACADAMIA
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
12 kg (4 x 3.0 kg) KARTON
RODZAJ
SMAKOWA PASTA ORZECHOWA
RODZAJ
PRODUKT BEZGLUTENOWY
SMAK
ORZYCHY MAKADAMIA
FORMA
PASTA
ZASTOSOWANIE
LODY | WYROBY CUKIERNICZE
DOZOWANIE
100-120 g/kg MIESZANKI BAZOWEJ
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
PASTE CLASSICHE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SEMPRE420

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa

Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 164,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 759,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI301

Marka: PERNIGOTTI

5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi

Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 570,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU