op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych

Indeks: PERNIGOTTI308
Marka:

Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.

420,00 zł -5%
399,00 zł (23% VAT)
133,00 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 417,00 zł

324,39 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 14 szt.

Opis produktu

GIANDUIE - seria dopracowanych smaków past tworzonych na bazie doskonałego połączenia orzechów laskowych i kakao (gianduia). Wyselekcjonowane orzechy laskowe poddawane procesowi prażenia, który uwydatnia ich smak i aromat. Wysokiej jakości kakao, stanowiące doskonałą podstawę smaku gianduia. Wysoki dodatek past orzechowych dla uzyskania całkiem nowych połączeń smakowych. Profesjonalne pasty do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. 

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty gianduia o smaku orzechów arachidowych (50% zawartość pasty z orzechów ziemnych) - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty smakowe należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych (kremów, deserów, nadzień cukierniczych, nadzień pralinowych itp.).

PASTA GIANDUIA DI ARACHIDE - to wyjątkowe połączenie klasycznego smaku gianduia - orzechy laskowe i kakao - z wysokiej jakości prażonymi orzechami arachidowymi w postaci gładkiej pasty (50% zawartość pasty pistacjowej).

Składniki: pasta z orzechów arachidowych (50%), odtłuszczone kakao w proszku, oleje i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, shea, masło kakaowe, illipe), cukier, sól, pasta z orzechów laskowych, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromaty; produkt może zawierać soję, mleko, jaja, migdały, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pistacjowe, nasiona sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA 100-200g / 1kg mieszanki bazowej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2265/547 kJ/kcal
Tłuszcz 43.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 8.7 g
Węglowodany 15.0 g
w tym cukry 11.0 g
Białko 20.0 g
Sól 3.0 g

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO 3.0 KG
NAZWA HANDLOWA PASTA GIANDUIA DI ARACHIDE
NUMER KATALOGOWY 12092291
OPAKOWANIE ZBIORCZE 6.0 KG = 2 X 3.0 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI - W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
RODZAJ PRODUKTU PASTA GIANDUIA O SMAKU ORZECHÓW ARACHIDOWYCH
SMAK GIANDUIA O SMAKU ORZECHÓW ZIEMNYCH - ORZECHY ZIEMNE + KAKAO + ORZECHY LASKOWE
BARWA CIEMNO BRĄZOWA
KONSYSTENCJA GĘSTA, KREMOWA
SERIA PRODUKTOWA GIANDUIE
CERTYFIKATY PRODUKT BEZGLUTENOWY, BEZ LAKTOZY, WEGAŃSKI
WYPRODUKOWANO WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE PASTA SMAKOWA DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

PERNIGOTTI (1).png

Szczegóły produktu