
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg PASTA AZZURRO skoncentrowana pasta guma balonowa niebieska 12407 BABBI:
Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci pasty, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Smak: guma balonowa (niebieska)
Składniki: syrop glukozowy, woda, aromat, substancje stabilizujące: sorbitol, guma guar, cukier, barwniki: błękit brylantowy FCF (E133).
Dozowanie: 50 g na 1 kg mieszanki bazowej;
Zastosowanie: pasta smakowa do lodów, semifreddo, kremów, deserów, śmietany
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12407
Producent: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI241
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI192
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI61
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL89/1
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL27
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE468(1)
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion sezamu do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: COMPRITAL315
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI277
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem prosto z Sycylii. Kandyzowane owoce z nutą cynamonu, wanilii i migdałów to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów czy semifreddo.
Indeks: PERNIGOTTI222
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL148/1
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI131
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i cukiernictwa o smaku mlecznej czekolady z wyczuwalną nutą rumu. Doskonałe połączenie smakowe, które warto uzupełnić chrupiącymi dodatkami lub pastami do przekładania.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: COMPRITAL22
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.