4,70 zł / 100 g
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
śr. 30 cm x wys. 1.2 cm Gruby podkład pod tort - okrągła podkładka do transportu i serwowania ciast - pomarańczowa
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Gruba podkładka pozwala na bezpieczne przechowywanie i transport wypieków. Podkład zapewnia elegancką i stylową prezentację tortów na każdą okazję!
Gruby podkład cukierniczy pod torty i ciasta!
Seria grubych podkładów cukierniczych pod torty i ciasta. Intensywne kolory, które dopasujesz do swoich wypieków. Wykonane z kartonu powlekanego dekoracyjną folią w strukturalny wzór. Przeznaczone do kontaktu z żywnością. Gruby i sztywny karton zapewnia stabilność podczas transportu i serwowania tortów. Aluminiowa powłoka zabezpiecza podkład przed działaniem tłuszczu i wilgoci. Przeznaczone do serwowania ciężkich ciast i tortów. Idealne do prezentacji torów w stylu angielskim. Doskonała podstawa do stelaża toru piętrowego. Eleganckie wykończenie i dodatkowy element dekoracyjny.
Gruby podkład pod tort:
Najbardziej stabilnymi i pasującymi do ciężkich ciast są grube podkłady pod tort. Grubość około 12 mm stanowo solidne podparcie dla większości ciężkich wypieków. Akcesoria wykonane zostały z kartonu, powleczone folią, dzięki czemu nie nasiąkają sokami z ciast i są odporne na tłuszcz. Zapewniają one równowagę podczas przenoszenia wypieku, a dzięki estetycznemu wykonaniu stanowią dodatkową dekorację tortu. Podkłady produkowane są z największą dbałością o szczegóły, występują w różnych rozmiarach i kolorystyce. Stosowane do powlekania kartonu folie są całkowicie bezpieczne i przeznaczone do kontaktu z żywnością. Folia zapewnia dodatkowy efekt dekoracyjny. Grube podkłady cukiernicze, to profesjonalne produkty, które idealnie sprawdzą się nawet pod najbardziej wymagające wypieki, takie jak tort weselny, czy tort komunijny. Grube podkłady pod tort to wyjątkowo solidne i trwałe akcesoria cukiernicze, które zapewniają niezawodne wsparcie dla ciężkich i piętrowych wypieków. Dzięki precyzyjnemu wykończeniu i estetycznemu wyglądowi grube podkłady pod tort tworzą eleganckie tło dla każdego wypieku. Różnorodność dostępnych kształtów i kolorów pozwala na idealne dopasowanie podkładu do charakteru i stylu każdej uroczystości.
Podkłady pod tort, grube - kiedy warto je wybrać?
Grube podkłady pod tort są nieocenione zwłaszcza gdy chodzi o serwowanie ciężkich, wielowarstwowych ciast lub piętrowych tortów z dużą ilością dekoracji. Idealnie sprawdzą się podczas uroczystości takich jak wesela, jubileusze czy duże przyjęcia rodzinne, gdzie prezentacja tortu ma duże znaczenie. Wybór grubego podkładu gwarantuje, że ciasto zachowa stabilność i nie ulegnie deformacji podczas przenoszenia czy krojenia. Ponadto, dzięki wysokiej odporności na wilgoć i tłuszcz, podkłady są praktycznym rozwiązaniem. Dodatkowo zapewniają estetyczny wygląd tortu przez cały czas trwania uroczystości. Są także doskonałym wyborem dla profesjonalnych cukierników, którzy chcą zapewnić najwyższą jakość swoich wypieków.
Grube podkłady tortowe sprzedawane są na sztuki.
Oferta dotyczy 1 sztuki podkładu cukierniczego.
Zalety grubych podkładów pod torty i ciasta:
- solidna konstrukcja zapewniająca stabilność podczas transportu i serwowania ciężkich tortów oraz ciast,
- grube podkłady cukiernicze wykonane są z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością,
- podkłady cukiernicze wykazują odporność na działanie tłuszczu oraz wilgoci zawartych w produkcie,
- podkładki pozwalają na przechowywanie tortów i wypieków w warunkach chłodniczych,
- estetyczny wygląd podkładów i dodatkowy element dekoracyjny,
- podkłady pozwalają na bezpieczny transport tortów i wypieków,
- grube podkłady pod tort łączą funkcjonalność z eleganckim wyglądem,
Charakterystyka i szczegóły produktu - gruby podkład pod tort:
Rodzaj | Gruby podkład cukierniczy pod torty i ciasta |
Kształt | okrągły |
Wymiary | śr. 30 cm x wys. 1.2 cm |
Średnica | 300 mm |
Grubość | 12 mm |
Opakowanie | brak opakowania ochronnego |
Oferta dotyczy | 1 sztuki |
Opakowanie zbiorcze | 5 sztuk |
Materiał | karton, dekoracyjna folia aluminiowa, papier |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do serwowania i transportu ciast i tortów |
Odporność | na działanie tłuszczu i wilgoci |
Kolor | pomarańczowy |
Wzór | tłoczony |
Barwa | błyszcząca, metaliczna |
Producent | Decora |
Dystrybutor | Sempre Group |
Możliwości zastosowania grubych podkładów cukierniczych pod torty i ciasta:
- podstawa do stelaża tortu piętrowego,
- do serwowania i prezentacji tortów w stylu angielskim,
- podkładka pod tradycyjne torty,
- podkładka do serwowania wypieków,
- elegancka prezentacja tortów i wypieków,
- do transportu tortów sprzedawanych na wynos,
- to transportu ciast i wypieków sprzedawanych na wynos,
- dekoracyjna taca do serwowania,
- podkład pod tort komunijny,
- podkład pod tort weselny,
- podkładka pod tort urodzinowy,
- i wiele więcej możliwości zastosowania.
5,60 zł / 100 g
Indeks: FOODCOLOURS140
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik POMARAŃCZOWY spożywczy w ŻELU WSG-012 Food Colours
Produkt bezglutenowy.
31,43 zł / 100 g
Indeks: MODECOR198/10
Marka: MODECOR
20g TUBKA Barwnik POMARAŃCZOWY w ŻELU ColorGel Arancio Mandarino 23277 Modecor
52,50 zł / 100 g
Indeks: SEMPRE37
Marka: BARBARA LUIJCKX
200 g POSYPKA POMARAŃCZOWA BARBARA DECOR dekoracyjne pomarańczowe wiórki z białej czekolady 9 x 5 mm (produkt konfekcjonowany)
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
9,75 zł / 100 g
21,00 zł / 100 g
Indeks: MODECOR971
Marka: MODECOR
1kg SUGAR PASTE POP ORANGE 25497 MODECOR pomarańczowa masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
36,00 zł / 1 kg
Indeks: THERMOHAUSER231
Znacznik jednostronny do krojenia ciasta na 16 równych porcji 35095 Thermohauser
22,00 zł / 1 szt.
Indeks: PODKŁADYCUK57
op. 10 szt. Cienkie wsporniki do tortu - śr. 8.5 x dł. 200 mm - białe plastikowe rurki do stelaża tortu piętrowego
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
1,80 zł / 1 szt.
Indeks: PODKŁADYCUK59
op. 5 szt. Cienkie wsporniki do tortu - śr. 8.5 x dł. 400 mm - białe plastikowe rurki do stelaża tortu piętrowego
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
3,60 zł / 1 szt.
Indeks: ALFATEC80
Marka: DECORA
śr. 25 cm x wys. 1.2 cm Gruby podkład pod tort - okrągła podkładka do transportu i serwowania ciast - pomarańczowa
Gruby podkład pod Tort Angielski wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Foliowany podkład do tortu piętrowego. Stabilny podkład cukierniczy pod ciężkie torty i ciasta. Gruba podkładka pozwala na bezpieczne przechowywanie i transport wypieków. Podkład zapewnia elegancką i stylową prezentację tortów na każdą okazję!
Indeks: SILIKOMART553
Marka: SILIKOMART
MAC03 MATA DO MAKARONIKÓW SERCA 33.043.00.0060 SILIKOMART mata 300 x 400 mm do makaroników w kształcie serc
Makaroniki to bardzo dekoracyjne i słodkie ciasteczka migdałowe, które teraz możesz łatwo przygotować w kształcie niewielkich serduszek. W przygotowaniach na pewno pomoże Ci mata silikonowa przeznaczona zarówno dla profesjonalistów jak i do użytku domowego.
Indeks: WILTON06
Marka: WILTON
Dynia - forma do czekoladowych bomb na Halloween - 03-0-0124 Wilton - trójwymiarowa foremka do odlewania czekolady, śr. 7 cm
Czekoladowa dynia na Halloween! Forma do trójwymiarowych bomb czekoladowych. Bomby czekoladowe to doskonały sposób na szybkie i efektowne przygotowanie gorącej czekolady z dodatkami.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
1 kg MĄKA MIGDAŁOWA DROBNA (produkt konfekcjonowany)
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
59,00 zł / 1 kg
Indeks: SEMPRE544
Marka: SWEET DECOR
op. 250 g Pałeczki Dyniowe - pomarańczowa posypka cukrowa do dekoracji cukierniczych, dł. 3-5 mm
Pomarańczowa posypka cukrowa do dekoracji wypieków i deserów na Halloween. Pałeczki Dyniowe, to gotowa do użycia posypka cukiernicza do ozdabiania domowych ciasteczek i pierniczków. Drobna posypka do dekoracji cukierniczych.
4,00 zł / 100 g