- Obniżka
Papierowe torebki do pakowania rzemieślniczych lodów na patyku - przygotowywanych z form silikonowych z linii GEL (od Silikomart).
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Zapewnij bezpieczny transport własnoręcznie przygotowanych lodów na patyku. Prostokątny pojemnik styropianowy o właściwościach termoizolacyjnych stworzony pod wymiar Twoich lodów na patyku.
Opis produktu
TAKE AWAY BOX IN POLISTIROLO - to styropianowy pojemnik przeznaczony do przechowywania i transportu rzemieślniczych lodów na patyku. Zabezpiecza zapakowane produkty przed wahaniami temperatury zapewniając ich bezpieczny transport. Pojemnik został stworzony z myślą o transportowaniu własnoręcznie przygotowanych lodów (przy użyciu form silikonowych). Pudełko wykonane zostało ze styropianu, który wykazuje właściwości termoizolacyjne. Podczas pakowania i transportu lodów doskonale sprawdzą się również papierowe torebki (TAKE AWAY BAG), które będą stanowić dodatkowe zabezpieczenie wyrobów w pojemniku. Pudełko styropianowe doskonale sprawdzi się również do przechowywania oraz transportu różnego rodzaju produktów spożywczych wrażliwych na wahania temperatury.




Produkt objęty Rozporządzeniem Ministra Klimatu i Środowiska (z dnia 7 grudnia 2023 roku) w sprawie stawek opłaty za produkty jednorazowego użytku z tworzyw sztucznych będące opakowaniami. W związku z rozporządzeniem produkty jednorazowego użytku zawierające w składzie tworzywa sztuczne zostały objęte dodatkową opłatą. Opłata dodatkowa została wliczona w cenę produktu. Cena produktów jednorazowego użytku (za sztukę) podlega nieznacznemu podwyższeniu. Produkty objęte dodatkową opłatą to kubki na napoje (wraz z pokrywkami i wieczkami) oraz pojemniki na żywność (w tym jednorazowe pojemniki do serwowania lodów wraz z pokrywkami).

Szczegóły produktu
Papierowe torebki do pakowania rzemieślniczych lodów na patyku - przygotowywanych z form silikonowych z linii GEL (od Silikomart).
Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
400 g BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 W2-E0-D94 CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej