- Obniżka
Papierowe torebki do pakowania rzemieślniczych lodów na patyku - przygotowywanych z form silikonowych z linii GEL (od Silikomart).
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Zapewnij bezpieczny transport własnoręcznie przygotowanych lodów na patyku. Prostokątny pojemnik styropianowy o właściwościach termoizolacyjnych stworzony pod wymiar Twoich lodów na patyku.
Opis produktu
TAKE AWAY BOX IN POLISTIROLO - to styropianowy pojemnik przeznaczony do przechowywania i transportu rzemieślniczych lodów na patyku. Zabezpiecza zapakowane produkty przed wahaniami temperatury zapewniając ich bezpieczny transport. Pojemnik został stworzony z myślą o transportowaniu własnoręcznie przygotowanych lodów (przy użyciu form silikonowych). Pudełko wykonane zostało ze styropianu, który wykazuje właściwości termoizolacyjne. Podczas pakowania i transportu lodów doskonale sprawdzą się również papierowe torebki (TAKE AWAY BAG), które będą stanowić dodatkowe zabezpieczenie wyrobów w pojemniku. Pudełko styropianowe doskonale sprawdzi się również do przechowywania oraz transportu różnego rodzaju produktów spożywczych wrażliwych na wahania temperatury.
![]()
![]()
![]()
![]()
Produkt objęty Rozporządzeniem Ministra Klimatu i Środowiska (z dnia 7 grudnia 2023 roku) w sprawie stawek opłaty za produkty jednorazowego użytku z tworzyw sztucznych będące opakowaniami. W związku z rozporządzeniem produkty jednorazowego użytku zawierające w składzie tworzywa sztuczne zostały objęte dodatkową opłatą. Opłata dodatkowa została wliczona w cenę produktu. Cena produktów jednorazowego użytku (za sztukę) podlega nieznacznemu podwyższeniu. Produkty objęte dodatkową opłatą to kubki na napoje (wraz z pokrywkami i wieczkami) oraz pojemniki na żywność (w tym jednorazowe pojemniki do serwowania lodów wraz z pokrywkami).
![]()
Szczegóły produktu
Papierowe torebki do pakowania rzemieślniczych lodów na patyku - przygotowywanych z form silikonowych z linii GEL (od Silikomart).
1 kg MĄKA MIGDAŁOWA DROBNA (produkt konfekcjonowany)
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
NATURAE EDEN 33.312.36.0065 SILIKOMART forma silikonowa w kształcie listków do haute cuisine
Forma do tworzenia oryginalnych dekoracji, przystawek i potraw na najwyższym poziomie. Inspirowana naturą i stworzona we współpracy z topowymi szefami kuchni. Innowacyjna, a zarazem uniwersalna w zastosowaniu - wykazuje odporność w szerokim zakresie temperatur.
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 12 sztuk makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej