5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
800g Crispearls™ White Chrupiące perełki w białej czekoladzie CHW-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest białą czekoladą (W2).
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada biała: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), chrupiące kuleczki zbożowe (mąka pszenna, cukier,
mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy,
naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414),
skrobia modyfikowana, tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z białą czekoladą czekoladą (W2)
Postać: drobne perełki (4-5 mm).
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHW-CC-CRISPE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Szczegóły produktu
5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
25 g NATURALNA BIEL PERŁOWA WS-P-088 FOODCOLOURS biały barwnik w proszku (E170)
Biały barwnik w proszku do barwienia produktów spożywczych - węglan wapnia (E170) - zamiennik bieli tytanowej.
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle”, zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
4 szt. ∅ 100 x h 20 mm TARTE RING ROUND 100 SILIKOMART 52.277.20.0165 zestaw 4 perforowanych rantów
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej