800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z czekolady deserowej. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Opis produktu
![]()
Chrupki ryżowe w czekoladzie deserowej, uniwersalna posypka dekoracyjna. Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone ciemną czekoladą. Kuleczki w polewie dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z czekoladowym akcentem. Czekoladowa otoczka dodatkowo ochrania ryżową chrupkę przed rozmiękaniem. Kuleczki ryżowe oblane czekoladą pozostają przez cały czas wyjątkowo pyszne i chrupiące!
![]()
![]()
- posypka dekoracyjna do ciast, tortów, deserów w postaci kremów i musów, monoporcji,
- do ozdabiania lizaków, trufli, pralin, tabliczek czekolady oraz innych wyrobów z czekolady,
- do dekorowania kuwet z lodami, lodów na patyku, deserów lodowych, lodów w waflu,
- dodatek urozmaicający teksturę i smak kremów, nadzień czy musów,
- składnik chrupiącej warstwy do tortów i monoporcji,
- dodatek dekoracyjny do napojów kawowych i czekoladowych z bitą śmietaną,
- posypka do kaw ze spienionym mlekiem.
![]()
![]()
Składniki i alergeny: miazga kakaowa, cukier, mąka ryżowa (24.5%), tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), sól, substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy, aromat; produkt może zawierać mleko i jego pochodne, soję, zboża zawierające gluten, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy; 70% minimalna zawartość składników kakao w czekoladzie deserowej.
![]()
![]()
Warunki przechowywania: chrupiące kuleczki oblane polewą czekoladową należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po każdym użyciu dokładnie zabezpieczyć produkt przed działaniem wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 5-20°C, wilgotność względna podczas przechowywania nie powinna przekraczać 75%. Do nakładania kuleczek używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
![]()
![]()
| Nazwa handlowa | chrupki ryżowe w czekoladzie deserowej |
| Rodzaj | chrupiące kuleczki ryżowe w polewie czekoladowej |
| Smak | ciemna czekolada |
| Opakowanie | torba foliowa |
| Masa netto | 1 kg |
| Przeznaczenie | produkt spożywczy |
| Zastosowanie | posypka dekoracyjna |
| Kształt | okrągły |
| Barwa | brązowa |
| Wymiary | śr. 4 mm |
| Konsystencja | chrupiąca |
| Producent | wyprodukowano w UE dla Sempre Group Sp. z o.o. |
| Dystrybutor | Sempre Group Sp. z o.o. |
![]()
![]()
| Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
| Wartość energetyczna | 1994 kJ / 475 kcal |
| Tłuszcz | 21.0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 13.0 g |
| Węglowodany | 65.0 g |
| w tym cukry | 46.0 g |
| Białko | 6.0 g |
| Sól | 0.4 g |
![]()
![]()
![]()
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
![]()
![]()
Szczegóły produktu
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
800g Crispearls™ White Chrupiące perełki w białej czekoladzie CHW-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
800g Crispearls™ Ruby Chrupiące perełki w czekoladzie Ruby CHR-CC-2CRISE0-02B Mona Lisa Callebaut
100 szt. dł. 10 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW I CAKE POPS - śr. 35 mm
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
op. 1 kg Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady - posypka dekoracyjna o śr. 4 mm
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
50 szt. VP3T ŚR.80MM PAVONI okrągłe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji
Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Nodo od Pavoni Italia, forma silikonowa do monoporcji stworzona we współpracy z Fabrizio Fiorani. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych deserów. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 12 dekoracyjnych porcji o wymiarach: śr. 65 mm x wys. 55 mm i pojemności 120 ml.
op. 1 kg Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady - posypka dekoracyjna o śr. 4 mm
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej