32 szt. CONCENTRIC CIRCLES 78322 MODECOR dekoracja z ciemnej czekolady - koncentryczne koła ze złotym nadrukiem ∅ 35 - 80 mm

Indeks: MODECOR1239
Marka:

Dekoracja wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

panel oddzielający w opisie.png

171,00 zł (23% VAT)
5,34 zł / 1 szt.

139,02 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Seria pobudzających kreatywność dekoracji czekoladowych.

panel oddzielający w opisie.png

Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 15-18°C).

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. 

Dekoracje czekoladowe umieszczone są na specjalnie przygotowanych blistrach z tworzywa i zapakowane w tekturowe pudełko.

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: ciemna czekolada (95%) (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), barwniki: błękit brylantowy FCF (E133), tlenki i wodorotlenki żelaza (E172); zawartość masy kakaowej w czekoladzie - minimum 60%; może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 15-18°C; wilgotność względna poniżej 40-50%.

panel oddzielający w opisie.png

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 2435/586 kJ/kcal
Tłuszcz 40.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 25.0 g
Węglowodany 45.0 g
w tym cukry 40.0 g
Białko  5.2 g
Sól 0.01 g

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
78322
NAZWA HANDLOWA
CERCHI CONCENTRICI IN BLISTER IN CIOCCOLATO FONDENTE
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
32 SZTUKI
OPAKOWANIE
BLISTER Z TWORZYWA + TEKTUROWE TEKTUROWE OPAKOWANIE
ŚREDNICA
35-80 mm
RODZAJ
WYROBY DEKORACYJNE Z BARWNIONEJ CZEKOLADY
KSZTAŁT
PŁASKI
AROMAT
NUTY WANILIOWE
SMAK
CIEMNA CZEKOLADA | SŁODKI
KOLOR
CZEKOLADOWY | BRĄZOWY | ZŁOTY
FORMA
GOTOWA DEKORACJA Z CZEKOLADY
WZÓR
KOŁA | ZŁOTY NADRUK
MATERIAŁ
DEKOROWANA CIEMNA CZEKOLADA
PRZEZNACZENIE
DO DEKORACJI SPOŻYWCZYCH
ZASTOSOWANIE
DEKOROWANIE TORTÓW | WYPIEKÓW | DESERÓW
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-18°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
40-50%