Indeks: BARIMA98
Marka: BARBARA LUIJCKX
42 szt. ZŁOTA FALA dekoracja wykonana z czekolady deserowej dł. 65 mm 33202 Barbara Decor
Dekoracja wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Seria pobudzających kreatywność dekoracji czekoladowych.
Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 15-18°C).
* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni.
Dekoracje czekoladowe umieszczone są na specjalnie przygotowanych blistrach z tworzywa i zapakowane w tekturowe pudełko.
Składniki: ciemna czekolada (95%) (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), barwniki: błękit brylantowy FCF (E133), tlenki i wodorotlenki żelaza (E172); zawartość masy kakaowej w czekoladzie - minimum 60%; może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 15-18°C; wilgotność względna poniżej 40-50%.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 2435/586 kJ/kcal |
Tłuszcz | 40.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 25.0 g |
Węglowodany | 45.0 g |
w tym cukry | 40.0 g |
Białko | 5.2 g |
Sól | 0.01 g |
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: BARIMA560
Marka: BARBARA LUIJCKX
Oryginalny i pobudzający kreatywność zestaw trzech rozmiarów czekoladowych otwartych kwadratów. Dekoracje o uniwersalnej tematyce i zastosowaniu, które doskonale sprawdzą się w nowoczesnych aplikacjach.
Indeks: BARIMA561
Marka: BARBARA LUIJCKX
Oryginalny i pobudzający kreatywność zestaw trzech rozmiarów czekoladowych okręgów. Dekoracje o uniwersalnej tematyce i zastosowaniu, które doskonale sprawdzą się w nowoczesnych aplikacjach.
Indeks: MODECOR1239
Marka: MODECOR
Dekoracja wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: MODECOR1189
Marka: MODECOR
Dekoracja halloween'owa wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich i strasznych wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA508
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA394
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MODECOR1239
Marka: MODECOR
Dekoracja wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA543
Marka: BARBARA LUIJCKX
Geometryczna dekoracja czekoladowa z marmurkowym wzorem wykonana z wysokiej jakości czekolady. Uniwersalna tematyka pozwala na zastosowanie w różnorodnych słodkich aplikacjach. Doskonały sposób na szybką i efektowną dekoracje różnego rodzaju ciast i wypieków.
Indeks: BARIMA11
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA66
Marka: MODECOR
Ziarna kawy z ciemnej czekolady to "posypka" dekoracyjna o bardzo realistycznym kształcie i aromacie ziaren kawowych. Jej wykorzystanie zależy tylko od kreatywności twórcy, może służyć do ozdabiania wypieków, deserów, napojów kawowych, gorącej czekolady z bitą śmietaną i... do podjadania z ulubionego kubka czy miseczki.
Indeks: BARIMA424
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA542
Marka: BARBARA LUIJCKX
Geometryczna dekoracja czekoladowa z marmurkowym wzorem wykonana z wysokiej jakości czekolady. Uniwersalna tematyka pozwala na zastosowanie w różnorodnych słodkich aplikacjach. Doskonały sposób na szybką i efektowną dekoracje różnego rodzaju ciast i wypieków.
Indeks: MODECOR1246
Marka: MODECOR
Dekoracja halloween'owa wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich i strasznych wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA57
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA489
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA233
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA488
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA541
Marka: BARBARA LUIJCKX
Oryginalna dekoracja wykonana z białej czekolady z wzorem z ciemnej czekolady. Geometryczny, trójkątny kształt idealnie sprawdzi się do różnego rodzaju aplikacji. Prosty i efektowny sposób na dekoracje Twoich słodkich wyrobów.
Indeks: MONALISA38
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA509
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MODECOR1245
Marka: MODECOR
Dekoracja halloween'owa wykonana z barwionej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich i strasznych wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.