
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
RANCIK OKRĄGŁY ∅ 100 mm x h 20 mm Frantyl:
Opis: małych rozmiarów rant wykonany z grubszej stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów,
wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, układania i formowania w nim deserów, dań, przystawek (tatara), sałatek;
może służyć również jako wykrojnik do ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej;
Materiał: grubsza stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 100 mm x h 20 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
- formowanie dań, deserów, przystawek, sałatek
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: COLLINO13
Marka: Collino
Indeks: PAVONI129
Marka: PAVONI ITALIA
Seria Pavoflex
Indeks: TESCOMA34
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.
Indeks: BIRKMANN62
Marka: BIRKMANN