110 g SUSZONE KWAITY HIBISKUSA BOTANICA naturalny dodatek do napojów i potraw
Wysokiej jakości suszone kwiaty hibiskusa - naturalny dodatek dekoracyjny do napojów, potraw i wyrobów cukierniczych.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
0,5 l Syfon Gourmet Whip Plus 500205 ISI:
Opis produktu:
- syfon do wytwarzania bitej śmietany, kremów oraz musów na ciepło lub na zimno,
- urządzenie można podgrzewać w bemarze do 75 stopni Celsjusza
- głowica syfonu wykonana jest ze stali nierdzewnej,
- silikonowa uszczelka odporna na wysoką temperaturę,
- trzy końcówki w standardzie,
- dla utrzymania gwarancji należy używać nabojów firmy ISI (naboje CREAM)
- pojemność - 0,5 l
Syfon nadaje się do mycia w zmywarce.
Sposób użycia: wlać 500 ml śmietany kremówki (30-36%), wbić 1 nabój, wstrząsnąć syfonem.
Syfon oraz śmietana powinny zostać wcześniej schłodzone.
1 nabój pozwala ubić 500 ml śmietany.
Pojemność: 500 ml
Instrukcja obsługi:
Szczegóły produktu
110 g SUSZONE KWAITY HIBISKUSA BOTANICA naturalny dodatek do napojów i potraw
Wysokiej jakości suszone kwiaty hibiskusa - naturalny dodatek dekoracyjny do napojów, potraw i wyrobów cukierniczych.
Forma do tworzenia oryginalnych dekoracji, przystawek i potraw na najwyższym poziomie. Inspirowana naturą i stworzona we współpracy z topowymi szefami kuchni. Innowacyjna, a zarazem uniwersalna w zastosowaniu - wykazuje odporność w szerokim zakresie temperatur.
TERMOMETR CYFROWY PRESTO CZERWONY 420910 TESCOMA cyfrowy termometr spożywczy
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
NATURAE PIUMA 33.314.36.0065 SILIKOMART forma silikonowa w kształcie piór do haute cuisine
Forma do tworzenia oryginalnych dekoracji, przystawek i potraw na najwyższym poziomie. Inspirowana naturą i stworzona we współpracy z topowymi szefami kuchni. Innowacyjna, a zarazem uniwersalna w zastosowaniu - wykazuje odporność w szerokim zakresie temperatur.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej