W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- Deco Relief
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- Elena Liofilizaty
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- Fractal Colors
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- Master Martini
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- Nestle Professional
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- Pianetta di Barbieri
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- Sosa Ingredients
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
1l CLOUDY LEMONADE LE CONCENTRATE DE MONIN baza lemoniady o intensywnej słodyczy i lekkiej kwasowości
Opis produktu
Le Concentrate de Monin
- Seria idealnie zrównoważonych i dopracowanych koncentratów lemoniady do rozcieńczania.
- Idealne połączenie smaku cytrusów, słodyczy i kwasowości, które zapewnia zawsze doskonały efekt.
- Stosowanie koncentratów zapewnia powtarzalność produktu oraz znacznie ułatwia pracę.
- Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, będą idealną bazą lemoniady, mrożonej herbaty, koktajli i drinków.
- Doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami smakowymi (syropami, puree, owocami, alkoholem).
- Koncentraty po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
- Rozlewane są do plastikowych butelek o pojemności 1000 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 i 10 ml.
- Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Cloudy Lemonade Le Concentrate do Monin - baza do przygotowania tradycyjnej, domowej lemoniady; idealnie zrównoważone połączenie intensywnej słodyczy i delikatnej kwasowości; stanowi idealna bazę do tworzenia różnych smaków lemoniad.
Sposób przygotowania: bazę należy wymieszać z wodą w stosunku 1 porcja bazy na 8 porcji wody (klasyczna lemoniada); jeżeli do lemoniady dodawany jest syrop smakowy należy zwiększyć porcję wody (1 porcja bazy na 8 porcji wody).
Smak: cytrynowy, słodko-kwaśny
Barwa: jasna, żółta, mętna
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 1l (1000 ml/100cl plastikowa butelka)
Składniki: cukier, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku cytrynowego, naturalny aromat cytrynowy z zielonych cytryn, aromaty naturalne, substancja emulgująca: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej (E445), sok z cytryny (7%).
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
- chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
- przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1324/317 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
Węglowodany: |
75,3 g |
- w tym cukry |
75,2 g |
Białko |
0,0 g |
Sól |
0,03 g |
Katalogi do pobrania:
Przy zakupie 12 sztuk w koszyku automatycznie nalicza się rabat 5%.
Szczegóły produktu
op. 1 l Puree Mango - Le Fruit de MONIN - gęsty przecier owocowy do napojów i deserów
Le Fruit de Monin Mango, to gęsty przecier o słodkim smaku dojrzałych owoców mango. Intensywna barwa i autentyczny smak. Idealny dodatek do napojów, deserów i śniadań. Twórz własne owocowe przepisy z wykorzystaniem puree od Monin.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma silikonowa na 6 florentynek o średnicy 80 mm, wysokości 18 mm i pojemności 72 ml.
op. 1 kg Pałeczki zielone - posypka dekoracyjna - drobne patyczki cukrowe - dł. 5-10 mm
Kolorowa posypka cukrowa do dekoracji domowych słodyczy - tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Drobne patyczki cukrowe do dekoracji - gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.