W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
Opis produktu
LE SIROP DE MONIN - seria słodkich syropów owocowych na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami.
Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach i różnego rodzaju wyrobach cukierniczych.
Syropów owocowych nie należy jednak używać do kaw z gorącym mlekiem, ponieważ powodują one ścinanie białek mleka.
Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki 5 ML oraz 10 ML
Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Syropy owocowe po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
Składniki: cukier, woda, zagęszczony sok ananasowy (3,1%), zagęszczony sok cytrynowy, naturalny aromat, substancje emulgujące: guma arabska (E414), estry glicerolu i żywicy roślinnej (E445), barwniki: luteina (E161b).
Nazwa: PINEAPPLE LE SIROP DE MONIN
Smak: ananas
Barwa: żółta
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy; przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1376/329 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 81,0 g
- w tym cukry: 81,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,03 g
Szczegóły produktu
10 ml SYRUP PUMP GLASS BOTTLE MONIN pompka do butelek szklanych 1.0 l
Pompka do dozowania syropów rozlewanych do szklanych butelek o pojemności 1.0 litra. Wygodne i precyzyjne dozowanie + powtarzalność przepisów + łatwe i szybkie użycie!
Czarny Shaker Boston - Monin - dwuczęściowy zestaw - stalowy kubek z powłoką i szklanica barmańska
Dwuczęściowy Shaker Bostoński w eleganckim czarnym kolorze z logo marki Monin. Kubek z powłoką antypoślizgową i wytrzymała szklanica barmańska. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Stalowy Muddler - Monin - barmański moździerz do rozgniatania owoców i ucierania ziół
Stalowy Muddler z logo marki Monin. Profesjonalny moździerz barmański. Służy do rozgniatania owoców, ucierania świeżych ziół, przypraw i cukru bezpośrednio w shakerze lub szklance. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Długa łyżka barmańska ze stopką do rozgniatania owoców i ziół. Kręcona łyżka do mieszania drinków w wysokich szklankach i shakerach. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Jigger - dwustronna miarka barmańska - 50 i 25 ml - do odmierzania alkoholi i płynnych dodatków
Dwustronna miarka barmańska wykonana ze stali nierdzewnej. Służy do precyzyjnego odmierzani alkoholi i płynnych dodatków podczas sporządzania drinków.
350 g BEZIKI MIX PASTELOWY MO-015 DEKORPOL kolorowe beziki do dekoracji cukierniczych
Mini beziki w pastelowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO MASTER MARTINI - gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Atrapa Tortu - śr. 50 x wys. 8 cm - styropianowa makieta do okrągłego tortu - Sweet Decor
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
∅ 200-280 x h 120 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.