Polewa karmelowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
TOPPING - TO SERIA SŁODKICH SOSÓW DESEROWYCH PRZEZNACZONYCH DO STOSOWANIA JAKO DODATEK SMAKOWY I DEKORACYJNY DO RÓŻNEGO RODZAJU WYROBÓW CUKIERNICZYCH (ZWŁASZCZA DESERÓW LODOWYCH, GOFRÓW, NALESNIKÓW, NAPOJÓW KAWOWYCH I KOKTAJLI Z BITĄ ŚMIETANĄ).
Polewy deserowe charakteryzują się kremową i dość gęstą konsystencją - są łatwe do dozowania i nie spływają z dekorowanej powierzchni. Słodki smak i intensywny aromat sosów doskonale komponuje się z różnego rodzaju wyrobami cukierniczymi. Przeznaczone są przede wszystkim do stosowania jako dodatek do deserów i potraw. Mogą służyć również do nadawania smaku i poprawy konsystencji napojów kawowych, koktajli mlecznych czy gorącej czekolady. Będą również doskonałym dodatkiem do mas i kremów cukierniczych.
PRZY ZAKUPIE OPAKOWANIA ZBIORCZEGO - 6 X 1.0 KG - W KOSZYKU AUTOMATYCZNIE NALICZA SIĘ RABAT 5%!
Warunki przechowywania i użycia: produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; po każdym użyciu wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie; przed każdym użyciem należy dokładnie wstrząsnąć butelkę z polewą; po otwarciu - produkt należy przechowywać w temperaturze pokojowej i spożyć w ciągu 14 dni od otwarcia opakowania (chronić przed działaniem światła słonecznego i wilgoci).
Opakowanie: sosy deserowe rozlewane są do nieprzezroczystych butelek z tworzywa (ochrona produktu przed działaniem światła słonecznego) z wygodnym dozownikiem (ułatwiającym nakładanie produktu).
Zastosowanie - gotowy do użycia dodatek smakowy i dekoracyjny do:
lodów i deserów lodowych,
gofrów z bitą śmietaną,
gorącej czekolady i napojów kawowych z bitą śmietaną,
Topping karmelowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Gotowa polewa smakowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Topping krówkowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Gotowa polewa smakowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Sos toffi, to doskonały dodatek do słodkich potraw, lodów i deserów. Znakomicie podkreśla smak ciast, naleśników i sałatek owocowych. Aksamitna polewa o uniwersalnym zastosowaniu. Musisz spróbować!
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Seria profesjonalnych łyżek do nakładania lodów z ergonomicznym uchwytem z tworzywa w kolorze niebieskim. Pozwalają na tworzenie perfekcyjnych porcji lodów oraz dekoracyjne serwowanie potraw i deserów.
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Polewa karmelowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.