
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Maczek cukrowy RÓŻOWY KORALOWY twardy 2 mm Sempre:
Drobny maczek cukrowy, twardy do dekoracji cukierniczych.
Opis: maczki cukrowe o twardej teksturze z lekkim połyskiem do dekoracji cukierniczych.
(ciasteczka, babeczki, muffiny, babeczki, torty, desery, ciasta, rogaliki). Maczki należy przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed działaniem światła.
Kolor: różowy koralowy
Średnica: 2 mm
Opakowanie: 1 kg
Składniki: cukier (33%), skrobia kukurydziana, mąka pszenna (62%), maltodekstryna, syrop glukozowy,
szelak (E904), żelatyna, barwniki: koszenila (E120), biel tytanowa (E171). Może zawierać śladowe ilości mleka,
lecytyny sojowej, orzechów arachidowych i innych orzechów.
Zastosowanie: dekoracje muffinek, babeczek, ciast, lizaków, tortów, lodów, pralin, trufli, deserów.
Indeks: MONIN193
Marka: MONIN
Indeks: NOVACART18/9
Marka: NOVACART
Papierowe papilotki przeznaczone do eleganckiej prezentacji wyrobów - tych na słodko i tych bardziej wytrawnych :)
Indeks: FOODCOLOURS87
Marka: FOOD COLOURS
czerwień allura (E129)
Indeks: HANSBRUNNER99
Marka: HANS BRUNNER
Walentynki nie mogą obejść się bez wyjątkowych czekoladek. Forma do pralin w kształcie serca z brylantu pozwala na przygotowanie wyjątkowo eleganckiego i słodkiego upominku.
Indeks: ROSEDECOR600
Marka: ROSE DECOR
Róże waflowe - dostępne i świeże o każdej porze roku - idealne do dekoracji cukierniczych.
Indeks: PAPILART78
Marka: PapilArt
Indeks: SILIKOMART461
Marka: SILIKOMART
Indeks: PJ397
Marka: ROSE DECOR
Delikatne, zwiewne, kolorowe i do zjedzenia - motylki waflowe - idealne do ozdabiania tortów i babeczek.
Indeks: SILIKOMART659
Marka: SILIKOMART
Idealna do tworzenia dekorowanych tabliczek czekolady na święto zakochanych >>>
Indeks: SEMPRE11/3
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: SARACINO04
Marka: SARACINO
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Indeks: PAVONI320
Marka: PAVONI ITALIA
Seria eleganckich, wyrafinowanych i innowacyjnych interpretacji, które powstały na bazie podstawowego kształtu tabliczki czekolady. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek czekolady o klasycznej gramaturze - 100 g.
Indeks: BARIMA40(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze naturalnej bieli - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR1222
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: SILIKOMART608
Marka: SILIKOMART
Zestaw do nowoczesnych tart - perforowane ranty do wypieku ciasta kruchego + forma do dekoracji. Forma doskonale sprawdzi się również do monoporcji oraz mrożonych deserów.
Indeks: BARIMA521
Marka: BARBARA LUIJCKX
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).