Indeks: PAPILART83
Marka: PapilArt
90 szt. ZIELONE Sztywne papilotki do babeczek w groszki ∅ 50 x h 40 mm POLKA PapilArt
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
1kg Czekolada MLECZNA Arriba 32% AQ37DA Master Martini:
Opis: czekolada mleczna o statusie kuwertury o zawartości kakao 32% oraz masła kakaowego 34/36%;
delikatna i kremowa w smaku, słodka czekolada z nutami mlecznymi oraz waniliowymi;
produkowana w postaci drobnych pastylek/kaletek, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna (E322), naturalny aromat waniliowy.
Skład: zawartość kakao: 32%, zawartość masła kakaowego: 34/36%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 20 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AQ37DA
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: PAPILART83
Marka: PapilArt
Indeks: DEKORPOL1042
Marka: DEKORPOL
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARIMA92
Marka: BARBARA LUIJCKX
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.