0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest ciemną czekoladą (811).
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy), chrupiące kuleczki zbożowe (mąka pszenna, cukier, mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna,
substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy, naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy,
cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414), skrobia modyfikowana, tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z ciemną czekoladą (811)
Postać: drobne perełki (4-5 mm).
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHD-CC-CRISPE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Szczegóły produktu
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
1 kg WIÓRKI BIAŁE SEMPRE dekoracyjna posypka z białej czekolady 9 x 5 mm (produkt kofekcjonowany)
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
135 ml Barwnik PERŁOWY ZŁOTY w płynie do AEROGRAFU WS-LP-35 Foodcolours
BARWNIK W PŁYNIE PRZEZNACZONY DO DEKOROWANIA POWIERZCHNI DEKORACJI I ELEMENTÓW MAJĄCYCH KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ. BARWNIK ZAWIERA DWUTLENEK TYTANU (E171). PRODUKT NIE JEST PRZEZNACZONY DO SPOŻYCIA.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej