Kompaktowa czekoladziarka w eleganckim i praktycznym kolorze:
Czekolada na gorąco wymaga odpowiedniego przygotowania i zachęcającego wyeksponowania. Kompaktowa i elegancka czekoladziarka pozwala w prosty i bezpieczny sposób przygotować wyśmienitą czekoladę do picia na gorąco! Urządzenie do sporządzania gorącej czekolady do picia przeznaczone do kawiarni, restauracji i cateringu.
Kompaktowe wymiary i niskie zużycia prądu. Elegancki wygląd i optymalna pojemność, która spełni Twoje oczekiwania. Prosta i intuicyjna obsługa przy użyciu jednego pokrętła. Wszystkie elementy są łatwe do demontażu i czyszczenia. Czekoladziarka pozwala na jednorazowe przygotowanie 3 litrów czekolady na gorąco. Wyposażona w czuły termostat, za pomocą którego łatwo ustawisz i wyregulujesz temperaturę serwowanej czekolady.  Pojemnik zaprojektowano w taki sposób, by był łatwy do zdjęcia w całości i przechowania w lodówce. Pozwala to na bezpieczne przechowanie czekolady, która nie sprzedała się w danym dniu. Pojemnik wykonano z trwałego poliwęglanu przystosowanego do kontaktu z żywnością.
Kompaktowa czekoladziarka doskonale sprawdzi się w miejscach o optymalnym natężeniu ruchu. Może też służyć jako zapasowe urządzenie podczas wzmożonego ruchu w sezonie zimowym. Kompaktowe urządzenie łatwo zmieścisz nawet w niewielkim punkcie gastronomicznym. Mieszalnik przeznaczony jest do podgrzewania płynnej czekolady oraz sporządzania napojów z bazy w proszku. Czekoladziarka nie nadaje się do rozpuszczania kaletek czekolady bezpośrednio w mieszalniku. W czekoladziarkach najlepiej sprawdza się przygotowanie aromatycznego napoju z czekolady w proszku. 
Przeznaczenie i zastosowanie czekoladziarki:
Kompaktowe urządzenie przeznaczone jest do stosowania w małych i średnich lokalach oraz sezonowych punktach gastronomicznych. Doskonale sprawdzi się jako urządzenie do Cateringu podczas obsługi wydarzeń i uroczystości. Może służyć jako dodatkowe urządzenie stosowane podczas wzmożonego ruchu sezonowego w lokalu. Wydajność urządzenia może nie sprostać wymaganiom profesjonalnych pijalni czekolady o dużym natężeniu ruchu w lokalu!
W mieszalniku można stosować jedynie gotowy napój czekoladowy z kartonu lub napój przygotowany na bazie czekolady w proszku. Urządzenie NIE jest przeznaczone do rozpuszczania czekolady w kaletkach. Służy do podgrzewania i serwowania gotowego napoju.
Ważne informacje o produkcie:
- Czekoladziarka o pojemności 3 litrów w kolorze białym, to popularne urządzenie.
- Wielkość misy o pojemności 3 litrów jest wystarczająca do zaspokojenia potrzeb większości lokali gastronomicznych.
- Duża moc urządzenia - 1200 Watt - pozwala na szybkie przygotowanie czekolady.
- Podgrzanie 1 litra czekolady do picia zajmuje około 15-16 minut.
- Czekoladziarka jest łatwa do demontażu i czyszczenia.
- Kompaktowe urządzenie o wysokiej wydajności i niewielkim zużyciu energii.
- Producent zapewnia pełny serwis urządzenia oraz wszystkie części zamienne.
- Gwarancja producenta obejmuje 12 miesięcy od daty zakupu.
Parametry techniczne mieszalnika do czekolady na gorąco:
| Rodzaj | Mieszalnik do czekolady na gorąco | 
| Nazwa handlowa | Czekoladziarka Saskia HC01 model 3 litrowy | 
| Kod produktu | HC01 | 
| Pojemność zbiornika | 3.0 l | 
| Materiał | tworzywo przeznaczone do kontaktu z żywnością | 
| Kolor | biały | 
| Wymiary | 41 cm x 29 cm x 24 cm | 
| Szerokość | 24 cm | 
| Głębokość | 29 cm | 
| Wysokość | 41 cm | 
| Waga | 6.0 kg | 
| Moc | 1200 Watt | 
| Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego | 
| Zastosowanie | mieszalnik do gorącej czekolady do picia | 
| Gwarancja producenta | 12 miesięcy | 
| Producent | Saskia | 
| Dystrybutor | Sempre Group | 
| Kraj produkcji | Wyprodukowano w Chinach | 
| Ostrzeżenia | materiał bezpieczny w kontakcie z żywnością |