op. 20 g ORIGINAL GOLD WS-P-157 FOOD COLOURS złoty pyłek do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów
Metaliczny barwnik do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych - efekt migotania i połysku.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Metaliczny barwnik do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych - efekt migotania i połysku.
Opis produktu
SHIMMERING DUST - to seria metalicznych barwników spożywczych w postaci drobnego pyłku. Przeznaczone są do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów przy użyciu pędzelka. Tworzą efekt migotania i blasku na dekorowanych powierzchniach. Barwniki można aplikować zarówno na sucho jak i na mokro - po zmieszaniu z alkoholem. Barwniki mają postać miałkiego proszku o różnej grubości cząsteczek.
![]()
Ogólne zastosowanie - dekorowanie powierzchni wyrobów z masy cukrowej, marcepanu, lukru królewskiego, papieru waflowego; dekorowanie powierzchni i masy - tortów, kremów, galaretek i żeli, form do pralin, czekolady, dekoracji cukrowych.
![]()
Składniki: barwniki: tlenek żelaza (E172), krzemian glinowo-potasowy (E555), tlenek magnezu (E530).
![]()
Dozowanie barwników - na zasadzie quantum satis - do uzyskania zamierzonego efektu technologicznego.
![]()
Warunki przechowywania: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
op. 20 g ORIGINAL GOLD WS-P-157 FOOD COLOURS złoty pyłek do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów
Metaliczny barwnik do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych - efekt migotania i połysku.
Metaliczny barwnik do ręcznego dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych - efekt migotania i połysku.
Pyłek w postaci suchego sprayu - efekt migotania i połysku - do dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych.
Wkładka zapewniająca bezpieczny transport i przechowywanie Twoich dekoracyjnych muffinek i babeczek na każdą zaplanowaną okazję.
1 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E1-U68 CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej