
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,25kg BASE RISONATURA STEVIA 14824 baza do lodów wegańskich i bezglutenowych BABBI:
Opis: baza do lodów wegańskich i bezglutenowych (ryżowych i sojowych); zawiera substancje słodzące (poliole, glikozydy stewiolowe)
oraz naturalnie występujące cukry; nie zawiera dodatku cukru; półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa;
produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE RISONATURA STEVIA - kompletna mieszanka w proszku do produkcji lodów ryżowych i sojowych słodzona stewią.
Składniki: substancje słodzące: maltitol, erytrytol, ryż, olej kokosowy, substancje stabilizujące: sorbitol, guma guar, guma tara,
karboksymetyloceluloza, fosforan potasu, skrobia modyfikowana, skrobia z tapioki, błonnik roślinny, maltodekstryna, białka sojowe,
substancje emulgujące: estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych, mąka sojowa, sól, substancja słodzące: glikozydy stewiolowe.
Może zawierać śladowe ilości mleka oraz jaj i ich pochodnych; produkt bezglutenowy, produkt wegański.
Dozowanie: 300 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1,25 kg
Opakowanie zbiorcze: 6 x 1,25 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14824
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE |
|
woda |
2,5 l |
BASE RISONATURA STEVIA |
1250 g |
pasta smakowa |
375 g |
cukier |
- |
dekstroza |
- |
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: COMPRITAL271
Marka: COMPRITAL
Baza o smaku śmietankowym
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.