kompletna baza do sorbetów i deserów mrożonych o konsystencji syropu
  • kompletna baza do sorbetów i deserów mrożonych o konsystencji syropu
  • giubileo experience - produkty do naturalnych lodów rzemieślniczych
  • produkt przyjazny dla wegan i wegetarian

op. 1.25 kg SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO PC670 COMPRITAL naturalna baza w postaci syropu do sorbetów i deserów mrożonych

COMPRITAL196(1)

Naturalna baza w postaci syropu (o płynnej konsystencji) do produkcji sorbetów i deserów mrożonych. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do stosowania na zimno.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
10 42,45 zł Do 22,34 zł
44,69 zł
Brutto

35,75 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 24

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO - to oparta na naturalnych składnikach doskonale zbilansowana baza w postaci syropu (o płynnej konsystencji). Przeznaczona do sporządzania sorbetów i deserów mrożonych o gładkiej i kremowej konsystencji. Neutralna baza doskonale podkreśla smak stosowanych owoców i dodatków. Oparta na naturalnych składnikach pochodzenia roślinnego - pozwala na produkcję lodów wegańskich. Produkt na bazie cukru trzcinowego oraz cukru gronowego bez dodatku emulgatorów. Lody z dodatkiem bazy charakteryzują się doskonałą stabilnością i odpornością na topnienie. Baza przeznaczona jest do stosowania w procesie na zimno. Zalecane dozowanie produktu - 31%.

Składniki: cukier trzcinowy, woda, fruktoza, cukier gronowy, błonnik roślinny, substancja stabilizująca: pektyna (E440); może zawierać śladowe ilości mleka i pochodnych; obecność alergenów jako składników została podana w składzie; wyprodukowano w zakładzie, w którym stosuje się mleko i produkty pochodzące z mleka, jaja, soję oraz orzechy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu (od daty produkcji) dotyczy produktu w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu (zgodnie ze specyfikacją od producenta); do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

RECEPTURA OGÓLNA - DOZOWANIE
SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO 310 g
ZIMNA WODA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1164/278 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 69.0 g
w tym cukry 69.0 g
w tym poliole 0.0 g
Błonnik 1.9 g
Białko 0.0 g
Sól 0.04 g

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000. Produkt został wyprodukowany bez użycia genetycznie modyfikowanych organizmów oraz/lub produktów z nich pochodzących.

Szczegóły produktu
COMPRITAL196(1)
24 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC670
NAZWA HANDLOWA
SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO
MASA NETTO
1.25 kg
OPAKOWANIE
KARTON (PAPIER | ALU | PE)
OPAKOWANIE ZBIORCZE
12.5 kg (10 x 1.25 kg) KARTON
RODZAJ
PŁYNNA BAZA DO SORBETÓW I DESERÓW MROŻÓNYCH W POSTACI SYROPU
SMAK
NEUTRALNY
FORMA
PŁYNNA | SYROP
PRZEZNACZENIE
DO NATURALNYCH LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
W PROCESIE NA ZIMNO
ZASTOSOWANIE
DO SORBETÓW I DESERÓW MROŻONYCH
DOZOWANIE
310 g/l
DOZOWANIE
31%
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
CERTYFIKATY
GLUTEN FREE
CERTYFIKATY
VEGAN OK
CERTYFIKATY
LACTOSE FREE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: COMPRITAL229

Marka: COMPRITAL

1.3 kg BASE VEGANA B358 COMPRITAL baza do produkcji wegańskich lodów rzemieślniczych

favorite_border favorite

Doskonale zbilansowana mieszanka podstawowa (bazowa) do produkcji lodów wegańskich. Przeznaczona do łączenia z ciepłą wodą oraz dodatkami smakowymi przyjaznymi dla wegan.

Cena 96,85 zł

74,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL230

Marka: COMPRITAL

1.5 kg BASE CIOCCOLATO VEGANA P374C COMPRITAL kompletna mieszanka do sorbetów czekoladowych i lodów wegańskich

favorite_border favorite

Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów czekoladowych. Baza do produkcji wegańskich lodów czekoladowych o intensywnej barwie i smaku.

Cena 117,90 zł

78,60 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL147

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg FRUTTA PIU' GIUBILEO B217B COMPRITAL naturalna baza do sorbetów owocowych do stosowania na gorąco

favorite_border favorite

Baza do sorbetów oparta na naturalnych składnikach pochodzenia roślinnego. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.

Cena 79,38 zł

79,38 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL248

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg TE' MATCHA GIUBILEO P485 COMPRITAL zielona herbata w proszku z cukrem trzcinowym i błonnikiem roślinnym

favorite_border favorite

Mieszanka w proszku do sporządzania lodów i sorbetów o smaku zielonej herbaty - Matcha. Produkt o wysokiej zawartości sproszkowanej zielonej herbaty z dodatkiem cukru trzcinowego i błonnika roślinnego.

Cena 155,50 zł

155,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: COMPRITAL253

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 238,20 zł

79,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI276

Marka: PERNIGOTTI

3,5 kg VARIEGATO AMARENA TOP 12095034A PERNIGOTTI pasta z kawałkami czarnych wiśni do przekładania i dekorowania

favorite_border favorite

Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z całymi i siekanymi czarnymi wiśniami. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.

Cena 388,50 zł

111,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU