1.5 kg FROZEN YOPIU P654 COMPRITAL baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu
Gotowa do użycia mieszanka bazowa w proszku do produkcji jogurtu mrożonego z automatu. Naturalny smak jogurtu niskotłuszczowego z mocno wyczuwalną kwaśną nutą.
Zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania aromatycznych i kremowych lodów o smaku jogurtu greckiego. Półprodukt w proszku z wysoką zawartością jogurtu. Przygotowanie w procesie zimnym - wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
Opis produktu
GUSTI ALLO YOGURT - to seria zbilansowanych produktów do sporządzania lodów o charakterystycznym i wyraźnym smaku jogurtu naturalnego. Lody jogurtowe doskonale komponują się z owocowymi pastami do przekładania. Charakteryzują się wyraźnym smakiem oraz kremową i odpowiednio napowietrzoną strukturą. Produkty z wysoką zawartością jogurtu (w proszku). Łatwe w użyciu - produkt wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
![]()
ZASTOSOWANIE - LODY RZEMIEŚLNICZE / LODY TYPU SOFT / CUKIERNICTWO
YOGO MY KONOS - to zbilansowany produkt w postaci proszku do sporządzania lodów o smaku jogurtu greckiego; mieszanka bazowa z wysoką zawartością jogurtu - daje lody o wyraźnej, charakterystycznej kwasowości i napowietrzonej, kremowej strukturze; produkt do stosowania w procesie na zimno, wymaga wymieszania z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
![]()
| SKŁADNIKI | |
| YOGO MY KONOS | cukier, odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna, tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, syrop glukozowy, błonnik roślinny (inulina), jogurt w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas mlekowy (E270), aromaty, substancje zagęszczające: guma tara (E417), karboksymetyloceluloza (E466), guma guar (E412), karagen (E407), emulgatory: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym (E472a), monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), białka mleka; produkt może zawierać soję, jaja, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, pistacje. |
![]()
| CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | ||
| NAZWA PRODUKTU | YOGO MY KONOS | |
| NUMER KATALOGOWY | 12093395 | |
| SERIA PRODUKTOWA | TUTTI I GUSTI ALLO YOGHURT | |
| MASA NETTO | 1.25 KG | |
| DOZOWANIE |
LODY RZEMIEŚLNICZE: 1.25 KG BAZY + 1.25 L MLEKA + 1.25 L WODY LODY RZEMIEŚLNICZE O MOCNYM SMAKU: 1.25 KG BAZY + 3.0 L MLEKA LODY TYPU SOFT: 1.25 KG BAZY + 2.5 L WODY PRZYGOTOWANIE W PROCESIE NA ZIMNO |
|
| OPAKOWANIE | TORBA | |
| OPAKOWANIE ZBIORCZE | 12 X 1.25 KG = 15.0 KG - KARTON | |
| PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO | |
| ZASTOSOWANIE | DO PRODUKCJI LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH / LODÓW TYPU SOFT / CUKIERNICTWO | |
| RODZAJ | PÓŁPRODUKT W PROSZKU O SMAKU JOGURTU GRECKIEGO | |
| SMAK | JOGURT GRECKI | |
| WYPRODUKOWANO | WE WŁOSZECH | |
| KONSYSTENCJA | PROSZEK | |
| BARWA | BIAŁO-KREMOWA | |
| FORMA | PÓŁPRODUKT DO ROZROBIENIA Z WODĄ I/LUB MLEKIEM W ODPOWIEDNICH PROPORCJACH | |
![]()
Ważne informacje: półprodukt w postaci proszku do produkcji lodów rzemieślniczych, lodów typu soft. Mieszanka bazowa do lodów i wyrobów cukierniczych o smaku jogurtu greckiego. Produkt profesjonalny przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.![]()
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1730/410 kcal/kJ |
| Tłuszcz | 7.3 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6.6 g |
| Węglowodany | 77.0 g |
| w tym cukry | 65.0 g |
| Białko | 5.9 g |
| Sól | 0.35 g |
| TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM, FABRYCZNYM OPAKOWANIU - 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI | |
![]()
![]()
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu