• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

baza stabilizująca o smaku śmietankowym - do lodów mlecznych
  • baza stabilizująca o smaku śmietankowym - do lodów mlecznych

1.8 kg TECHNICA GUSTO PANNA BP8220066 COMPRITAL śmietankowa baza stabilizująca do lodów mlecznych

COMPRITAL271

Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa o śmietankowym smaku - do produkcji lodów mlecznych. Pozwala uzyskać delikatne lody o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 73,70 zł Do 23,27 zł
77,58 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

TECHNICA GUSTO PANNA - to doskonale zbilansowana mieszanka podstawowa (bazowa) o smaku śmietankowym - do produkcji lodów mlecznych. Przeznaczona do sporządzania delikatnych lodów o kremowej konsystencji i doskonałej strukturze. Śmietankowy smak doskonale łączy się z różnego rodzaju pastami aromatycznymi i dodatkami. Zalecane dozowanie produktu to 3% na całość mieszanki bazowej.

Składniki: odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, syrop glukozowy, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), laktoza (z mleka), substancje stabilizujące: guma guar (E412), mączka chleba świętojańskiego (E410), guma celulozowa (karboksymetyloceluloza) (E466), białka mleka, aromaty, cukier, śmietanka w proszku; może zawierać soję.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu (od daty produkcji) dotyczy produktu w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu (zgodnie ze specyfikacją od producenta); do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

RECEPTURA OGÓLNA - DOZOWANIE
TECHNICA GUSTO PANNA 30 g
MIESZANKA PODSTAWOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1740/416 kJ/kcal
Tłuszcz 12.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.7 g
Węglowodany 62.0 g
w tym cukry 49.0 g
w tym poliole 0.0 g
Błonnik 5.5 g
Białko 11.0 g
Sól 0.8 g

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000. Produkt został wyprodukowany bez użycia genetycznie modyfikowanych organizmów oraz/lub produktów z nich pochodzących.

Szczegóły produktu
COMPRITAL271
24 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
BP8220066
NAZWA HANDLOWA
TECHNICA GUSTO PANNA
MASA NETTO
1.8 kg
OPAKOWANIE
WOREK (PET | ALU | PE)
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 1.8 kg - 10.8 kg
RODZAJ
BAZA DO LODÓW MLECZNYCH
SMAK
ŚMIETANKOWY
FORMA
PROSZEK
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW MLECZNYCH
DOZOWANIE
3.0 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
SERIA PRODUKTOWA
BAZY MLECZNE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: BABBI178

Marka: BABBI

1 kg LATTELATTE NEUTRO PER PASTE AROMATICHE 11489 BABBI kompletna baza do lodów mlecznych - do łączenia z pastami smakowymi

Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów mlecznych. Gotowa mieszanka bazowa przeznaczona jest do produkcji lodów smakowych (z zastosowaniem klasycznych past).

Cena 60,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: COMPRITAL152

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg GIUBILEO CIOCCOLATO B214A COMPRITAL baza do naturalnych lodów czekoladowych o intensywnym smaku

Baza do sporządzania lodów czekoladowych o wyrazistym smaku kakao. Baza do mlecznych lodów czekoladowych oparta na naturalnych składnikach. Produkt bez dodatku tłuszczy pochodzenia roślinnego, emulgatorów i sztucznych aromatów. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.

Cena 112,60 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE