
Indeks: MONIN31
Marka: MONIN
0,7l TOFFEE NUT LE SIROP DE MONIN syrop o smaku karmelizowanych orzechów
63,10 zł / 1l
Kawowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli, kaw, mrożonych drinków, napojów.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
W skład bazy wchodzi kawa w proszku, co nadaje jej zbilansowany smak kawy oraz przyjemną barwę.
Składniki: cukier, fruktoza, kawa w proszku (8%), mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka,
skrobia kukurydziana, śmietana w proszku, barwniki: karmel amoniakalno-siarczynowy (E150d),
błonnik z cytrusów, substancja stabilizująca: guma guar, aromat naturalny.
Może zawierać jaja, soję, orzechy oraz gluten.
Opakowanie: 2 kg (worek - zawartość worka w całości mieści się do puszki opakowania o mniejszej gramaturze)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis I:
- 150 ml wody lub mleka,
- 200 g lodu,
- 2 miarki bazy kawowej w proszku,
- miksować przez 30 sekund.
Przepis II:
- 120 ml mleka lub wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy kawowej w proszku,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
Wartość odżywcza
|
W 100 g produktu |
W 25 g produktu |
Wartość energetyczna |
1620/390 kJ/kcal |
405/97 kJ/kcal |
Tłuszcz |
2,1 g |
0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,3 g |
0,3 g |
83,2 |
91,0 g |
20,8 g |
- w tym cukry |
77,5 g |
19,4 g |
Białko |
8,5 g |
2,1 g |
Sól |
0,36 g |
0,09 g |
Indeks: MONIN31
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.