• IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym

3 kg CZEKOLADA DESEROWA 72% CHN72XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA02

Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 193,80 zł Do 61,20 zł
204,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 72%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2440/580 kJ/kcal
Tłuszcz 44.5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26.8 g
Węglowodany 32.8 g
w tym cukry 26.1 g
Białko 8.1 g
Sól 0.007 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU min. 43.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 72.0 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA02
34 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
CHN72XX3
NAZWA HANDLOWA
CZEKOLADA DESEROWA 72% CHN72XX3
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 3.0 kg - 18.0 kg
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CZEKOLADA W PASTYLKACH
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
RODZAJ CZEKOLADY
CIEMNA CZEKOLADA
PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
4/5
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
10-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: PAVONI45

Marka: PAVONI ITALIA

50 szt. VP1NR 80X80MM PAVONI kwadratowe czarne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji

Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.

Cena 53,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE