Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
 - PROMOCJE
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
 - BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
 - BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
 - MIESZANKI DO LODÓW
 - DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
 - PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
 - PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
 - TOPPINGI
 - POLEWY ZASTYGAJĄCE
 - POSYPKI DO LODÓW
 - SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
 - KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
 - SMAKÓWKI DO LODÓW
 - FORMY DO LODÓW
 
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
 - TYLKI CUKIERNICZE
 - WORKI CUKIERNICZE
 - WAŁKI DO MASY I CIASTA
 - AKCESORIA DO KORONEK
 - AKCESORIA FLORYSTYCZNE
 - KRATKI DO STUDZENIA
 - RÓZGI i TRZEPACZKI
 - NOŻE KUCHENNE
 - SZPATUŁY CUKIERNICZE
 - SKROBKI
 - ŁOPATKI KUCHENNE
 - PĘDZELKI
 - MISKI
 - MIARKI KUCHENNE
 - TARKI RĘCZNE
 - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
 - SITKA CUKIERNICZE
 - STOLNICE SILIKONOWE
 - FOLIE GITAROWE
 
 - SPRZĘT BARISTYCZNY
 - SYFONY I AKCESORIA
 - TERMOMETRY I MIERNIKI
 - ROBOTY KUCHENNE
 - BLENDERY
 - URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
 - DRUKARKI SPOŻYWCZE
 - GOFROWNICE I AKCESORIA
 - ŚRODKI HIGIENY
 
 - 
				
											
						
 - SZKOLENIA CUKIERNICZE
 - KSIĄŻKI CUKIERNICZE
 
- AGUGIARO & FIGNA
 - ALFATEC PRO
 - ASTRA SWEETS
 - BABBI
 - BALDINI
 - BAMIX OF SWITZERLAND
 - BARBARA LUIJCKX
 - BENEO
 - BIRKMANN
 - BONUS
 - BOTANICA
 - BRAND 4CAKE
 - BRAS MILANO
 - CACAO BARRY
 - CALLEBAUT
 - CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
 - CHOCOLATE WORLD
 - CHOCOVIC
 - COLLINO
 - COMPRITAL
 - DANTOM
 - DAWN FOODS
 - DE BUYER
 - DEBIC
 - DECO RELIEF
 - DECORA
 - DEKORA
 - DEKORPOL
 - DIJO FUN&FOOD
 - DITARTE
 - DLA SMAKU
 - DOMOGEL
 - DOROSIOWE RANTY
 - DREIDOPPEL
 - DYLEX
 - ELENA LIOFILIZATY
 - EMIX
 - EUROVANILLE
 - EWALD-GELATINE GMBH
 - FLORENSUC
 - FOOD COLOURS
 - FRACTAL COLORS
 - FRANTYL
 - FS OPAKOWANIA
 - GALAGO MEDAC
 - GIUBILEO EXPERIENCE
 - GIUSTO MANETTI BATTILORO
 - GODAN
 - GOLDPLAST
 - GRODCONO
 - HANS BRUNNER
 - HEINZELMANN
 - HENDI
 - HERSTA
 - ICB TECNOLOGIE
 - ISI INSPIRING FOOD
 - KOMAGES
 - KRAM
 - LAPED
 - LC TRADE POLAND
 - LEAGEL
 - LEDUVEL
 - LIV OPAKOWANIA
 - LOUIS FRANCOIS
 - LOVE NATURE
 - LUBECA
 - MARTELLATO
 - MASTER MARTINI
 - MASTERCHEM
 - MAZZONI GROUP
 - MICROPLANE
 - MIRAN
 - MIX EXPERT
 - MIXIT
 - MODECOR
 - MONA LISA
 - MONIN
 - MORI 2A
 - MULTIICE
 - NESTLE PROFESSIONAL
 - NOVACART
 - PAPILART
 - PAVONI ITALIA
 - PEJOT
 - PERNIGOTTI
 - PIANETTA DI BARBIERI
 - PODKŁADY CUKIERNICZE
 - POLKRYS
 - POLO PLAST
 - PROFBOARD
 - RAVIFRUIT
 - ROBOT COUPE
 - ROSE DECOR
 - SALPA
 - SARACINO
 - SASKIA
 - SEMPRE
 - SICO KITCHENWARE
 - SILIKOMART
 - SOSA INGREDIENTS
 - STALGAST
 - STARK
 - STÖCKEL
 - STYROPAK
 - SWEET DECOR
 - TALA
 - TEAHOUSE EXCLUSIVES
 - TESCOMA
 - TESTO
 - THERMOHAUSER
 - TOMGAST
 - TRUCILLO
 - UNIPACK
 - UNOX
 - VALRHONA
 - VAN HOUTEN
 - VITAMIX
 - VITO OIL FILTER SYSTEM
 - WILTON
 - ZEELANDIA
 
Szukaj
3 kg CZEKOLADA DESEROWA 72% CHN72XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Opis produktu
"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."
![]()
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 72%.
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU: | |
| Wartość energetyczna | 2440/580 kJ/kcal | 
| Tłuszcz | 44.5 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 26.8 g | 
| Węglowodany | 32.8 g | 
| w tym cukry | 26.1 g | 
| Białko | 8.1 g | 
| Sól | 0.007 g | 
![]()
| DANE ANALITYCZNE | |
| WILGOTNOŚĆ | max. 1.0 % | 
| CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | min. 43.0 % | 
| SUCHA MASA KAKAOWA | min. 72.0 % | 
![]()
![]()
Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
 - CHN72XX3
 - NAZWA HANDLOWA
 - CZEKOLADA DESEROWA 72% CHN72XX3
 - MASA NETTO
 - 3.0 kg
 - OPAKOWANIE
 - KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
 - OPAKOWANIE ZBIORCZE
 - 6 x 3.0 kg - 18.0 kg
 - WYMIARY
 - PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
 - RODZAJ
 - CZEKOLADA W PASTYLKACH
 - FORMA
 - PASTYLKI
 - ZASTOSOWANIE
 - UNIWERSALNE
 - RODZAJ CZEKOLADY
 - CIEMNA CZEKOLADA
 - PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
 - 4/5
 - WARUNKI PRZECHOWYWANIA
 - W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
 - WARUNKI PRZECHOWYWANIA
 - CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
 - TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
 - 10-20°C
 - WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
 - MAX. 70%
 - TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
 - 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
 - WYPRODUKOWANO
 - UE
 
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
1 kg CAPPUCCINO CALLETS™ CAPPUCCINO-E4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej i białej czekolady z kawą
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Klasyczny i uniwersalny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT 70-30-38-E4-U71
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.