CALLEBAUT90
Producent: Callebaut
Nowy produkt
Mleczna czekolada miodowa.
8 Sztuka Sztuk/-i
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
1kg Czekolada 33,2% MIODOWA Callets Honey CHF-Q1HONEY-E4-U70 Callebaut
Mleczna czekolada miodowa.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
1kg Czekolada MIODOWA Callets Honey 33,2% CHF-Q1HONEY-E4-U70 Callebaut:
Opis: mleczna czekolada o smaku miodowym 33,2%.
Ciepła jasno brązowa barwa i mleczno-kakaowy smak o wyraźnym aromacie miodu.
Czekolada łączy w sobie słodkie nuty mlecznej czekolady ze słodkim smakiem miodu.
Zawartość kakao minimum 33,2%
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, miód w proszku (miód (60%), maltodekstryny) (1,5%),
emulgator: lecytyna sojowa, aromat, naturalny aromat waniliowy.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)
Sposób użycia: stosować jak zwykłą czekoladę mleczną do oblewania, formowania, maczania, ozdabiania i nadawania aromatu.
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-Q1HONEY-E4-U70
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartości odżywcze na 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 567/2372 kcal/kJ |
Tłuszcz | 37,0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22,0 g |
Węglowodany | 52,0 g |
Cukry | 50,0 g |
Proteiny białko | 6,7 g |
Sól | 0,21 g |
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Na razie nie dodano żadnej recenzji.