
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
Mleczna czekolada karmelowa.
2,5kg Czekolada KARMELOWA Callets Caramel 31,1% CHF-N3438CARE4-U70 Callebaut:
Opis: mleczna czekolada o smaku karmelowym 31,1%.
Ciepła karmelowa barwa i mleczno-kakaowy smak o wyraźnym aromacie karmelu.
Czekolada łączy w sobie słodkie nuty mlecznej czekolady ze słodkim smakiem karmelu.
Zawartość kakao minimum 31,1%
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, cukier karmelowy (1,5%),
emulgator: lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki, naturalny aromat waniliowy.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 2,5 kg
Sposób użycia: stosować jak zwykłą czekoladę mleczną do oblewania, formowania, maczania, ozdabiania i nadawania aromatu.
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-N3438CARE4-U70
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartości odżywcze na 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
566/2369 kcal/kJ |
Tłuszcz |
37,0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
22,0 g |
Węglowodany |
49,0 g |
Cukry |
49,0 g |
Proteiny białko |
7,9 g |
Sól |
0,25 g |
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: BARIMA475
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: THERMOHAUSER354
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CALLEBAUT83
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT76
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: CALLEBAUT90
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada miodowa.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT28
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna w dużym opakowaniu.
Indeks: VALRHONA19
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT83
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: CALLEBAUT08
Marka: CALLEBAUT
Czekolada mleczna o smaku cappuccino.
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: VALRHONA32
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA31
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT92
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada karmelowa.
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT67
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT20
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada miodowa.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT91
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Mleczna czekolada karmelowa.