• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

mleczna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • mleczna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • mleczna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym

3 kg CZEKOLADA MLECZNA 34% CHL35XXC3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA92

Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 182,40 zł Do 57,60 zł
192,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; masa kakaowa minimum 34%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2380/571 kJ/kcal
Tłuszcz 36.7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 22.2 g
Węglowodany 51.9 g
w tym cukry 49.6 g
Białko 7.0 g
Sól 0.21 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU min. 35.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 34.0 %
SUCHA MASA MLECZNA min. 20.0 %
TŁUSZCZ MLECZNY ok. 5.9 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA92
17 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
CHL35XXC3
NAZWA HANDLOWA
CZEKOLADA MLECZNA 34% CHL35XXC3 BARIMA
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 3.0 kg - 18.0 kg
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CZEKOLADA W PASTYLKACH
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
RODZAJ CZEKOLADY
MLECZNA CZEKOLADA
PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
3/5
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
10-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: LIV49

Marka: LIV OPAKOWANIA

1 szt. PUDEŁKO Z OKIENKIEM 31/22/8h cm LIV OPAKOWANIA kartonowe opakowanie do transportu i przechowywania

Prostokątne pudełko z dekoracyjnym okienkiem doskonale sprawdzi się do pakowania pączków oraz innych słodkich wyrobów. Opakowanie łączy funkcjonalność - zabezpieczenie podczas transportu i przechowywania z dekoracyjnym charakterem (dzięki obecności profilowanego okienka).

Cena 3,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MASTERMARTINI58

Marka: Master Martini

1l DECOR UP MASTER MARTINI słodki roślinny krem UHT do ubijania o lekko waniliowym smaku

PRODUKT CHWILOWO SPRZEDAWANY W OPAKOWANIU ZASTĘPCZYM - BIAŁY KARTON Z ETYKIETĄ! Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.

Cena 16,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii: