Alfabet - zestaw kolorowych wykrojników do tworzenia słodkich napisów z ciasta lub masy cukrowej - pyszna zabawa i nauka!
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
8 szt. KLASYCZNY ZESTAW FOREMEK 630910 TESCOMA zestaw do wypieku tradycyjnych ciasteczek z nadzieniem
Seria foremek do wykrawania ciasteczek i ozdób przygotowana specjalnie z myślą o domowych wypiekach i najmłodszych cukiernikach. Zestaw do wypieku tradycyjnych kruchych ciasteczek z nadzieniem i dekoracyjnym wzorem.
Opis produktu
DELICIA to seria produktów przeznaczonych z myślą o domowych wypiekach oraz najmłodszych kucharzach i cukiernikach. Produkty są całkowicie bezpieczne do używania przez dzieci (najlepiej pod czujnym okiem osoby dorosłej).
Zestaw klasycznych foremek doskonale sprawdzi się do wykrawania ciasteczek i pierniczków z nadzieniem. Może służyć również do tworzenia dekoracji z masy cukrowej czy marcepanu. Foremki mogą być przydatne nie tylko w kuchni, będą doskonałymi szablonami podczas tworzenia rysunków. Zostały wykonane z wysokiej jakości wytrzymałego plastiku, który można bezpiecznie myć w zmywarce. Zestaw zawiera dwie okrągłe foremki z prostym i falistym brzegiem oraz sześć małych foremek z motywami tradycyjnymi, służącymi do wykrawania środków ciastek. Dodatkowo do zestawu dołączone jest specjalny uchwyt - okrąg - ułatwiający przechowywanie foremek.
W skład zestawu wchodzi 8 elementów:
-
okrągła foremka do wykrawania ciasteczek
-
falista foremka do wykrawania ciasteczek
-
foremka do wykrawania wzorów - gwiazdka
-
foremka do wykrawania wzorów - wachlarz
-
foremka do wykrawania wzorów - jabłko
-
foremka do wykrawania wzorów - kwiatek
-
foremka do wykrawania wzorów - serce
-
foremka do wykrawania wzorów - koło
FILM INSTRUKTAŻOWY
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 630910
- OFERTA DOTYCZY
- ZESTAWU
- NAZWA HANDLOWA
- FOREMKI DO WYKRAWANIA KRUCHYCH CIASTECZEK TRADYCYJNYCH
- MASA NETTO
- 72 g
- OPAKOWANIE
- OPAKOWANIE OCHRONNE Z TEKTURY I TWORZYWA
- WYMIARY
- WYKROJNIKI - ∅ 3.5 cm x dł. 5 cm
- WYMIARY
- FOREMKI - ∅ 6 cm x h 2 cm
- RODZAJ
- ZESTAW FOREMEK DO CIASTECZEK Z NADZIENIEM
- ZESTAW
- 2 FOREMKI + 6 WYKROJNIKÓW + UCHWYT DO PRZECHOWYWANIA
- KSZTAŁT
- OKRĄGŁY | FALISTY
- KOLOR
- ŻÓŁTY | BRĄZOWY | BIAŁY
- WZÓR
- MIX
- MATERIAŁ
- PLASTIK
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- PRZEZNACZENIE
- BEZPIECZNE DO UŻYWANIA PRZEZ DZIECI
- ZASTOSOWANIE
- DO WYKRAWANIA TRADYCYJNYCH KRUCHYCH CIASTECZEK Z NADZIENIEM
- SERIA PRODUKTOWA
- DELICIA
- TEMATYKA
- UNIWERSALNA
- GWARANCJA PRODUCENTA
- 3 LATA
- MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
- TAK
9 szt. Bożonarodzeniowe foremki do wykrawania ciaste 630901 Tescoma
9 wzorów foremek do pierniczków świątecznych na Boże Narodzenie.
Seria foremek do wykrawania ciasteczek i ozdób przygotowana specjalnie z myślą o domowych wypiekach i najmłodszych cukiernikach. Zestaw do wypieku tradycyjnych kruchych ciasteczek z nadzieniem i dekoracyjnym wzorem.
4szt. Wykrawacze do Ciasta z Pieczątką CHOINKA/MIKOŁAJ/DZWONECZKI/PREZENT 630857 Tescoma
4 wzory wykrawaczy ze stempelkami na boże narodzenie do pierniczków. Idelane i bezpieczne dla dzieci.
Seria foremek do wykrawania ciasteczek i ozdób przygotowana specjalnie z myślą o domowych wypiekach i najmłodszych cukiernikach. Zestaw do wypieku tradycyjnych kruchych ciasteczek z nadzieniem i dekoracyjnym wzorem.
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.