CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g
  • CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g
  • CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g
  • CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g
  • CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g
  • CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g

CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g

CHOCOWORLD139

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.

117,50 zł
Brutto

117,50 zł / 1 szt.

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 0

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
help_outlineZapytaj o produkt
CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g

CW12068 CHOINKA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do małych tabliczek w kształcie choinki - poj. 36.5 g

Akceptuję zasady polityki prywatności  

favorite_border favorite
Opis

Formy do pracy z czekoladą wykonane z poliwęglanu charakteryzują się wyjątkową trwałością i wytrzymałością. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie zarówno wysokich jak i niskich temperatur. Materiał, z którego wykonane są formy zapewnia idealnie błyszczącą powierzchnię wyrobów czekoladowych oraz zmniejsza ryzyko wystąpienia matowych plam. Zapewnia również równomierne rozprowadzanie ciepła, co ma ogromne znaczenie podczas pracy z czekoladą. Dodatkową zaletą form wykonanych z poliwęglanu jest ich transparentna barwa, która pozwala na kontrolę podczas formowania kształtów. Ponadto materiał pod wpływem zmian temperatury kurczy się wolniej niż czekolada, co znacznie ułatwia proces wyjmowania kształtów z formy. Przed wlaniem czekolady, formę należy lekko podgrzać, co zapobiega zbyt dużej różnicy temperatur i tym samym zmętnieniu czekolady. Formy należy napełniać jedynie odpowiednio zatemperowaną czekoladą.

Zalety korzystania z form z poliwęglanu:

  • trwały i wytrzymały materiał gwarantuje niezawodność

  • odporność materiału na uszkodzenia mechaniczne oraz szeroki zakres temperatur

  • zapewnienie błyszczącej powierzchni wyrobów czekoladowych

  • równomierne rozprowadzanie ciepła wewnątrz formy

  • możliwość kontrolowania wypełnienia formy - dzięki transparentnej barwie

  • łatwość wyjmowania kształtów z formy

SCHEMAT FORMY DO PRALIN:

TECHNIKI

  • WYBÓR ODPOWIEDNIEJ PŁYNNOŚCI CZEKOLADY:

Płynność czekolady decyduje o grubości korpusu oraz łamliwości produktów czekoladowych; bardziej płynna czekolada daje cieńszy oraz bardziej chrupiący korpus; ponadto korzystanie z czekolady o wyższej płynności pozwala na jednorazowe wypełnienie większych powierzchni przy mniejszym zużyciu czekolady; czekolada o wyższej płynności jest idealna do form posiadających więcej detali, jednak wymaga dwukrotnego a niekiedy trzykrotnego wypełnienia formy czekoladą.

  • PROCES TEMPEROWANIA CZEKOLADY:

Odpowiednio przeprowadzony proces temperowania czekolady zapewnia: satynowy połysk czekolady, doskonałą łamliwość, kurczliwość czekolady podczas chłodzenia (co ułatwia wyjmowanie czekoladek z formy).

  • PRODUKCJA PRALIN Z NADZIENIEM:

Podczas produkcji pralin z nadzieniem należy upewnić się, że nadzienie jest wystarczająco gładkie i płynne. Temperatura nadzienia nie powinna być wyższa niż 28°C, wyższa temperatura może spowodować topnienie korpusu. Korpusy należy wypełniać pojedynczo, pilnując przy tym, by nie zabrudzić brzegów formy (zabrudzenie może powodować nieszczelność korpusów). Nie należy wypełniać korpusów do pełna, najlepiej pozostawić około 1,5 mm wolnej przestrzeni, która jest konieczna do właściwego zamknięcia czekoladki.

KATALOG PRODUKTOWY

CHOCOLATE WORLD FORMY

Szczegóły produktu
CHOCOWORLD139

Opis

NUMER KATALOGOWY
CW12068
NAZWA HANDLOWA
CHOCOLATE MOULD TABLET CHRISTMAS TREE 97 MM CW12068
OPAKOWANIE
BRAK OPAKOWANIA OCHRONNEGO
ILOŚĆ PORCJI
4
OBJĘTOŚĆ PORCJI
36.5 g
OBJĘTOŚĆ FORMY
146 g (4 x 36.5 g)
WYMIARY FORMY
275 mm x 135 mm x h 24 mm
WYMIARY PORCJI
97 mm x 72.5 mm x h 10 mm
RODZAJ
FORMA DO TABLICZEK CZEKOLADY
KSZTAŁT
FORMY - PROSTOKĄTNY
BARWA
TRANSPARENTNA
WZÓR
CHOINKA
MATERIAŁ
POLIWĘGLAN
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
DO CZEKOLADY
APLIKACJE
TABLICZKI CZEKOLADY
TEMATYKA
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ SZOKOWEGO ZAMRAŻANIA
TAK
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CALLEBAUT04

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 271,00 zł

108,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT05

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 282,00 zł

112,80 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER45

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 8 cm - nr. kat. 68675 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 37,00 zł

37,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER211

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 12 cm - nr. kat. 68695 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 55,00 zł

55,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER210

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 15 cm - nr. kat. 68705 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 40,50 zł

40,50 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOVIC04

Marka: CHOCOVIC

5 kg NACAR 30.3% CHW-O35NACA-D38 CHOCOVIC biała czekolada easymelt o wysokiej zawartości mleka

favorite_border favorite

Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.

Cena 365,00 zł

73,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD102

Marka: CHOCOLATE WORLD

Trapezowa szpachla cukiernicza z uchwytem z tworzywa - dł. 24 x szer. 18 cm - nr. kat. M1185 Chocolate World

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.

Cena 169,00 zł

169,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT101

Marka: CALLEBAUT

10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 900,00 zł

90,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER356

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 6 cm - nr. kat. 68665 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 35,00 zł

35,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER337

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 6 cm - nr. kat. 68667 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 29,80 zł

29,80 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER268

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 8 cm - nr. kat. 68677 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 41,00 zł

41,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER46

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 10 cm - nr. kat. 68685 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 51,00 zł

51,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER269

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 10 cm - nr. kat. 68687 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 49,00 zł

49,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT117

Marka: CALLEBAUT

400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 49,60 zł

124,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MODECOR1175

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO AZZURRO AF 23236 MODECOR - niebieski barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Błękitny barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 65,00 zł

65,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOVIC08

Marka: CHOCOVIC

5 kg NAPAL 29.6% CHW-R36NEPA-D38 CHOCOVIC klasyczna biała czekolada easymelt

favorite_border favorite

Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą. Klasyczna biała czekolada z dobrym bilansem tłuszczu mlecznego i cukru.

Cena 345,00 zł

69,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MODECOR1173(5)

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ARANCIONE 23318 MODECOR - pomarańczowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Pomarańczowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 71,00 zł

71,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD173

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12045 TABLICZKA GWIAZDA CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do tabliczek czekolady w kształcie gwiazdy - poj. 100 g

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.

Cena 71,50 zł Cena podstawowa 110,00 zł

71,50 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MODECOR1309

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO GIALLO 23238 MODECOR - żółty barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Żółty barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,20 zł

63,20 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1307

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO 23234 MODECOR - czerwony barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Czerwony barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,20 zł

63,20 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1308

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO NERO AF 23235 MODECOR - czarny barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Czarny barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,20 zł

63,20 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT102

Marka: CALLEBAUT

op. 10 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811NV-01B

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 850,00 zł

85,00 zł / 1 kg

Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!

Indeks: LEAGEL02

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Pistacchio - gotowy krem pistacjowy do nadziewania - 241001 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji i mleka, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 473,99 zł

86,18 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: MODECOR1336

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO VIOLA 23320 MODECOR - fioletowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Fioletowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,30 zł

63,30 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1346

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSA 23237 MODECOR - różowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Różowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 57,10 zł

57,10 zł / 100 g

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: LEAGEL03

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Gianduia - gotowy krem do nadziewania o smaku orzechów laskowych i kakao - 240801 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Gianduia od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku orzechów laskowych i kakao, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 330,00 zł

60,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL05

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Nocciola - gotowy krem do nadziewania o smaku orzechów laskowych - 241101 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Nocciola od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku orzechów laskowych, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 368,50 zł

67,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL06

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Mandorla - gotowy krem migdałowy do nadziewania - 241201 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Mandorla od Leagel, to wysokiej jakości krem migdałowy, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 385,00 zł

70,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL04

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Bianca - gotowy mleczny krem do nadziewania - 240901 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Bianca od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku mleka i śmietanki, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 302,50 zł

55,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL07

Marka: LEAGEL

op. 5.5 kg Cremosette Caramello al Burro Salato - gotowy krem do nadziewania - karmel z solonym masłem - 241801 Leagel

favorite_border favorite

Cremosette Caramello al Burro Salato od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku słonego karmelu z maślaną nutą, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 385,00 zł

70,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT115

Marka: CALLEBAUT

op. 1 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71 (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 119,00 zł

119,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1377

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO GIALLO LIME 23328 MODECOR - limonkowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Limonkowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1378

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO BORGOGNA 23329 MODECOR - bordowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Burgundowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1379

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO VERDE ACQUA 23327 MODECOR - turkusowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Turkusowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1380

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO BLU JEANS 23319 MODECOR - niebieski barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Niebieski barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1412

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO VERDE 23317 MODECOR - zielony barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Zielony barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 62,34 zł

62,34 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: