1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Opis produktu
Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego.
![]()
Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.
![]()
Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
![]()
Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
op. 1 kg MANGO PUREE OWOCOWE - 100% przecier owocowy bez dodatku cukru i substancji konserwujących
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Wytrzymałe i antypoślizgowe rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej