
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
385,00 zł / 1 kg
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego.
Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.
Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: MODECOR1348
Marka: MODECOR
Czarny barwnik spożywczy o konsystencji żelowej do barwienia masy cukrowej, lukru królewskiego i marcepanu. Żel do barwienia biszkoptów i kremów na bazie bitej śmietany. Barwnik cukierniczy do tortu.
Indeks: GODAN63
Marka: GODAN
Eleganckie świeczki urodzinowe na tort w stylu glamour. Idealny sposób na błyszczącą dekorację tortu dla księżniczki. Zestaw 6 świeczek z metalicznym połyskiem.
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.