Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
446,00 zł / 1 kg
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego.
Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.
Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Indeks: THERMOHAUSER313
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MODECOR198/10
Marka: MODECOR
Indeks: BALDINI18
Marka: BALDINI
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: FOODCOLOURS31/4
Marka: FOOD COLOURS