albumina - białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu do użytku domowego
  • albumina - białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu do użytku domowego

50 g ALBUMINA K-210 FOOD COLOURS białko jaja kurzego w proszku

FOODCOLOURS299

Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.

24,00 zł
Brutto

480,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego. 

Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.

Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).

Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS299
21 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
ALBUMIN
MASA NETTO
50 g
OPAKOWANIE
SŁOIK Z TWORZYWA Z ZAMKNIĘCIEM
RODZAJ
BIAŁKO JAJA KURZEGO W PROSZKU
FORMA
PROSZEK
PRZEZNACZENIE
DODATEK DO ŻYWNOŚCI
ZASTOSOWANIE
ZAMIENNIK ŚWIEŻEGO BIAŁKA JAJA KURZEGO
DOZOWANIE
1 (ALBUMINA) : 9 (WODA)
KOD PRODUKTU
K-210
APLIKACJE
LUKIER KRÓLEWSKI | BEZY | PIANKI | KREMY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 123,00 zł

123,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SARACINO01

Marka: SARACINO

op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna

favorite_border favorite

Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.

Cena 53,50 zł

53,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BARRYCALLEBAUT69

Marka: CALLEBAUT

1 kg CZEKOLADA MLECZNA 32.6% JAVA SINGLE ORIGIN JAVA-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.

Cena 104,00 zł

104,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SARACINO02

Marka: SARACINO

op. 5 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna

favorite_border favorite

Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.

Cena 234,50 zł

46,90 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU