
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
385,00 zł / 1 kg
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego.
Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.
Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Indeks: FRACTAL55
Marka: Fractal Colors
Gotowa do użycia złota farbka spożywcza z serii Metallink od Fractal Colors - odcień antycznego złota! Jadalna farbka do nanoszenia na powierzchnię wyrobów cukierniczych za pomocą pędzelka lub gąbki. Farbka do tworzenia metalicznych napisów na torcie. Złoto de dekoracji figurek z masy cukrowej i marcepanu! Wypróbuj sam!
Indeks: SILIKOMART98
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 15 kostek o boku 35 mm i pojemności 42 ml.
Indeks: SOSA346
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: THERMOHAUSER51
Marka: THERMOHAUSER
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.