Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
WIĘCEJ INFORMACJI ZNAJDZIESZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU!
Profesjonalna masa cukrowa przeznaczona do modelowania figurek, ozdób oraz drobnych elementów. Jest bardzo plastyczna dzięki czemu dobrze sprawdza się podczas wykonywania nawet najdrobniejszych detali. Uplastycznia się pod wpływem ciepła rąk podczas jej wyrabiania. Do rozwałkowywania masy zaleca się stosowanie skrobi ziemniaczanej do posypywania. Masa cukrowa zawiera w swoim składzie masło kakaowe, co nadaje jej wyjątkową elastyczność przy jednoczesnym zachowaniu struktury. Nie wymaga dodatku CMC. Masę można w łatwy sposób łączyć z barwnikami o konsystencji żelowej oraz barwnikami proszku.
Barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego (optymalna temperatura przechowywania 15-20°C, optymalna wilgotność względna 40-50%); masę cukrową najlepiej przechowywać szczelnie zawiniętą w folię spożywczą.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów!
✔ Masa cukrowa do modelowania figurek.
✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów.
✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób.
✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.