podwójnie orzechowe gotowe nadzienie cukiernicze o bogatym smaku czekolady i prażonych orzechów laskowych
  • podwójnie orzechowe gotowe nadzienie cukiernicze o bogatym smaku czekolady i prażonych orzechów laskowych
  • podwójnie orzechowe gotowe nadzienie cukiernicze o bogatym smaku czekolady i prażonych orzechów laskowych

op. 5 kg CREMA DOPPIA NOCCIOLA - gotowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1835-651 Callebaut

CALLEBAUT130

Crema Doppia Nocciola Callebaut, podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek.

Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!

272,50 zł
Brutto

54,50 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Podwójnie orzechowe nadzienie cukiernicze z wysoką zawartością czekolady Callebaut i prażonych orzechów laskowych. 

Crema Callebaut to: nowa linia produktów, która oferuje gotowe do użycia nadzienia czekoladowe, idealne do szprycowania, wypełniania, smarowania i dekorowania wyrobów cukierniczych po wypieku.

Crema Callebaut to:

Najwyższa jakość składników!

Doskonały smak i kremowa konsystencja! 

Łatwość użycia i uniwersalne zastosowanie!

Powtarzalność przepisów!

Szybka i sprawna praca!

Crema Doppia Nocciola Callebaut to idealnie kremowe nadzienie o podwójnie orzechowym smaku.

Wysoka zawartość prażonych orzechów laskowych i belgijskiej czekolady Callebaut. 

Doskonałe do wypełniania i dekorowania - pączków, eklerów, makaroników, croissantów, babeczek, muffinek, tart, tortów i czego tylko potrzebujesz!

Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!

Sposób użycia:

  • nadzienie przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 15-20°C,

  • przed każdym użyciem dokładnie wymieszaj produkt przy użyciu czystej i suchej łyżki lub szpatuły,

  • kremu nie należy podgrzewać - przeznaczony jest do szprycowania wyrobów po wypieku,

  • kremu nie należy chłodzić i mrozić - niskie temperatury mogą powodować krystalizację tłuszczu,

  • oddzielenie się frakcji tłuszczowej od reszty nadzienia jest zjawiskiem naturalnym - wystarczy dokładnie wymieszać krem,

  • nadzienie to produkt gotowy do szprycowania, nadziewania, smarowania i wypełniania,

  • do szprycowania używaj rękawów cukierniczych wraz z odpowiednimi tylkami,

  • po każdym użyciu dokładnie zamknij opakowanie produktu,

  • delektuj się wyjątkowym smakiem kultowej czekolady!

KREM DO NADZIEWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH PO WYPIEKU!

KREM NIE NADAJE SIĘ DO ZAPIEKANIA ORAZ MROŻENIA!

Zalety kremów do szprycowania:

- doskonały smak,

- kremowa konsystencja,

- łatwość użycia,

- uniwersalne zastosowanie,

- wszechstronne użycie,

- powtarzalność przepisów,

- usprawnienie pracy,

- najwyższa jakość składników.

GŁÓWNE ZASTOSOWANIE KREMU CZEKOLADOWEGO
nadziewanie, wypełnianie, szprycowanie, dekorowanie, smarowanie, aromatyzowanie tory, pączki, eklery, ptysie, rogaliki, croissanty, brioszki, bułeczki śniadaniowe, słodkie pieczywo, tarty, tartaletki, korpusy babeczek, babeczki, muffinki, trufle, praliny, makaroniki, beza, biszkopty, ciasta, ciasteczka, monoporcje, desery

Składniki i alergany: cukier, orzechy laskowe (18.5%), tłuszcz roślinny (słonecznikowy, oliwa), czekolada (16.5%) (cukier, masa kakaowa, odtłuszczone kakao w proszku), odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat; produkt może zawierać mleko i migdały.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU GOTOWE NADZIENIE DO SZPRYCOWANIA
NAZWA HANDLOWA CREMA DOPPIA NOCCIOLA
NUMER KATALOGOWY FNN-S1835-651
RODZAJ PRODUKTU GOTOWY KREM DO SZPRYCOWANIA
SERIA PRODUKTOWA FILLINGS & CREAM
PRODUCENT CALLEBAUT
OPAKOWANIE WIADERKO Z POKRYWĄ
MASA NETTO 5.0 KG
SMAK PRAŻONE ORZECHY LASKOWE I CIEMNA CZEKOLADA CALLEBAUT
ZASTOSOWANIE DO NADZIEWANIA, WYPEŁNIANIA, SMAROWANIA, DEKOROWANIA
PRZEZNACZENIE STOSOWANIE PO WYPIEKU
KONSYSTENCJA KREMOWA
CERTYFIKATY COCOA HORIZONS

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2277/544 kJ/kcal
Tłuszcz 33.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.6 g
Węglowodany 52.1 g
w tym cukry 50.0 g
Białko  7.2 g
Błonnik 4.2 g
Sól 0.09 g

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu - optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C, maksymalna wilgotność względna 70%. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Do nakładania i dozowania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy oczyścić i dokładnie zamknąć opakowanie. Oddzielenie frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu. Przed każdym użycie produkt należy dokładnie wymieszać!

Przykładowe przepisy z Crema Doppia Nocciola:

Szczegóły produktu
CALLEBAUT130
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CALLEBAUT04

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 247,00 zł

98,80 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MASTERMARTINI21

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CH MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 190,00 zł

38,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI148

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA NOCCIOLATTE 12827 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - orzech laskowy i biała czekolada

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 200,93 zł Cena podstawowa 211,50 zł

66,98 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI210

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 524,40 zł Cena podstawowa 552,00 zł

87,40 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT116

Marka: CALLEBAUT

400 g CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E0-D94 CALLEBAUT

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 43,60 zł

109,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CALLEBAUT114

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E1-U68 CALLEBAUT

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 104,00 zł

104,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER390

Marka: THERMOHAUSER

∅ 15 mm TYLKA FRANCUSKA GWIAZA 62671 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej - 16 ząbków

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER370

Marka: THERMOHAUSER

∅ 20 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62371 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

Crema W2 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem...

Cena 277,50 zł

55,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI86

Marka: PAVONI ITALIA

50 szt. VP3T ŚR.80MM PAVONI okrągłe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji

Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.

Cena 53,50 zł

1,07 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI83

Marka: PAVONI ITALIA

50 szt. VP1T 80X80MM PAVONI kwadratowe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji

Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.

Cena 53,50 zł

1,07 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MIXEX04

Marka: MIX EXPERT

5 kg WAFFLE MIX MIXEXPERT mieszanka bazowa w proszku do tradycyjnych gofrów biszkoptowych

Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.

Cena 60,00 zł

12,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE