
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry:
Opis: gotowe do użycia nadzienie karmelowe z chrupiącymi elementami.
Nadzienie przygotowane jest na bazie karmelowej czekolady z dodatkiem kruszonych herbatników.
Cara Crakine - to nadzienie z karmelowej czekolady z dodatkiem chrupki zbożowej (kruszonych herbatników).
Ma bogaty smak oraz bardzo przyjemną gładką konsystencję z chrupiącymi elementami.
Nadzienie ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: czekolada mleczna z karmelem 34,5% (mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, karmelizowany cukier 13%,
miazga kakaowa, cukier, naturalny aromat), cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy), kawałki herbatników (mąka pszenna, cukier, słód pszenny,
emulgator: lecytyna słonecznikowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: E500ii, sól, naturalny aromat waniliowy),
mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, przyprawy.
Kod produktu: FNF-CARACR-E4-656
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: kremowa z elementami chrupkimi
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Dozowanie: według uznania
Producent: Cacao Barry
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: PAVONI83
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART504
Marka: SILIKOMART
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 22/08/23
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: %CALLEBAUT43(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 13/07/23
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.