![Profesjonalny zestaw do modelowania marcepanu - Cukieteria.pl Profesjonalny zestaw do modelowania marcepanu - Cukieteria.pl](https://www.cukieteria.pl/51438-large_default/zestaw-do-modelowania-marcepanu-15-elementow-z-tworzywa-nr-kat-03386-thermohauser.jpg)
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
66,00 zł / 1 kg
Profesjonalny zestaw akcesoriów cukierniczych do modelowania marcepanu. Narzędzia do modelowania wykonane z tworzywa wzmocnionego włóknem szklanym. Zestaw 15 elementów przeznaczonych do modelowania dekoracji cukierniczych z marcepanu lub masy cukrowej. Całość zapakowana w wygodną walizkę ułatwiającą przechowywanie.
Niezbędny element wyposażenia każdej pracowni cukierniczej! Profesjonalny zestaw akcesoriów do modelowania dekoracji z marcepanu. Narzędzia do modelowania wykonane zostały odpornego tworzywa (PP) w kolorze białym, które dodatkowo wzmocniono włóknem szklanym. Wyjątkowo odporne tworzywo jest całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. Materiał wykazuje odporność na działanie temperatury do 125°C. Z zestawem akcesoriów obróbka marcepanu staje się prosta! Zestaw sprawdzi się również do modelowania dekoracji z masy cukrowej. Zestaw składa się z 15 elementów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. W skład zestawu wchodzi nóż do marcepanu, deski profilowe oraz patyczki do modelowania. Zestaw zapakowany jest w wygodną walizkę z tworzywa, która ułatwia przechowywanie. Główne zastosowania zestawu, to modelowanie dekoracji z marcepanu oraz masy cukrowej.
- 1 szt. nóż do marcepanu o długości 28 cm (długość ostrza 16.5 cm),
- 2 szt. deski profilowe,
- 12 szt. patyczki do modelowania,
- walizka do przechowywania.
- wykonane z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością,
- nie stosować w piekarniku oraz kuchence mikrofalowej,
- dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,
- dokładnie umyć i wysuszyć po każdym użyciu,
- można myć w zmywarce,
- produkt do użytku profesjonalnego.
Nazwa handlowa | zestaw akcesoriów cukierniczych do modelowania marcepanu |
Numer katalogowy | 8300003386 |
Rodzaj | narzędzia cukiernicze do modelowania marcepanu |
Zestaw | 15 elementów |
Skład zestawu | 1 szt. nóż do marcepanu o dł. 28 cm |
2 szt. deski profilowe | |
12 szt. patyczki do modelowania | |
Materiał | tworzywo (PP) wzmocnione włóknem szklanym |
Kolor | biały |
Opakowanie | walizka z tworzywa |
Producent | Thermohauser GmbH |
Dystrybutor | Sempre Group |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do modelowania dekoracji z marcepanu i masy cukrowej |
Seria | akcesoria cukiernicze |
Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.
Można myć w zmywarce.
Nie stosować w piecach i piekarnikach.
Nie stosować w kuchence mikrofalowej.
Produkt do użytku profesjonalnego.
Kraj produkcji: Wyprodukowano w Niemczech
Producent: Thermohauser GmbH
Dystrybutor: Sempre Group
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: MODECOR451
Marka: MODECOR
Dwuczęściowy wykrojnik ze wzorem
Indeks: SARACINO01
Marka: SARACINO
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Indeks: SARACINO02
Marka: SARACINO
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: THERMOHAUSER590
Marka: THERMOHAUSER
Profesjonalny nóż do marcepanu wykonany z tworzywa (PP) wzmocnionego włóknem szklanym. Idealny do porcjowania marcepanu i masy cukrowej. Niezbędny element podczas tworzenia dekoracji z masy marcepanowej.
Indeks: SARACINO17
Marka: SARACINO
Gotowa do użycia czekolada plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Masa do modelowania wytwarzana na bazie czekolady. Doskonała alternatywa dla masy cukrowej.
Indeks: SARACINO18
Marka: SARACINO
Gotowa do użycia czekolada plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Masa do modelowania wytwarzana na bazie czekolady. Doskonała alternatywa dla masy cukrowej.
Indeks: MODECOR462
Marka: MODECOR
Wielofunkcyjna mata silikonowa do tworzenia spożywczych i niespożywczych dekoracji świątecznych. Przeznaczona do odlewania kształtów z izomaltu, czekolady, kremów oraz wielu innych materiałów.
Indeks: PAVONI229
Marka: PAVONI ITALIA
Profesjonalny zestaw akcesoriów cukierniczych do modelowania marcepanu. Narzędzia do modelowania wykonane z tworzywa wzmocnionego włóknem szklanym. Zestaw 15 elementów przeznaczonych do modelowania dekoracji cukierniczych z marcepanu lub masy cukrowej. Całość zapakowana w wygodną walizkę ułatwiającą przechowywanie.