op. 1 kg Nietopliwy Cukier Puder - do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych
Nietopniejący cukier puder do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych. Doskonały do posypywania gofrów, pączków, babki wielkanocnej i świątecznego makowca.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
900g PETA CRISPY posypka musująca MALINOWA 58500044 Sosa:
"ziarna do dekoracji kulinarnych wykonane na bazie cukru"
Opis: musujące chrupki pokryte białą czekoladą i maliną do dekoracji kulinarnych, posypka strzelająca.
Składniki: powłoka (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, laktoza, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa(E322), (E476), wanilina), chrupki peta (cukier, glukoza, gaz nośny: dwutlenek węgla (E290), laktoza, woda), masło kakaowe, maliny, glazura (substancja zagęszczająca: guma arabska (E414), sacharoza, syrop glukozowy, olej palmowy, kwas cytrynowy (E330), kwas sorbowy (E20), woda, emulgator: (476)).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 900g
Dozowanie: quantum satis
Kod produktu: 58500044
Szczegóły produktu
op. 1 kg Nietopliwy Cukier Puder - do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych
Nietopniejący cukier puder do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych. Doskonały do posypywania gofrów, pączków, babki wielkanocnej i świątecznego makowca.
1 kg ŻELATYNA W LISTKACH SILVER EWALD-GELATINE żelatyna wieprzowa w formie arkuszy
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
2.5 kg ORANGE CALLETS™ ORANGE-E4-U70 CALLEBAUT połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
3 szt. Dwustronne foremki do wykrawania SERCA 630862 Delicia Tescoma
Dwustronne, poręczne foremki do wykrawania SERCA
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej