Chrupiące kuleczki zbożowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 650 g Czekoladowa posypka strzelająca - Barry Callebaut - musujące cukierki pokryte ciemną czekoladą
Cukrowa posypka strzelająca pokryta pyszną ciemną czekoladą. Posypka do dekoracji lodów i deserów. Charakterystyczny efekt strzelania w ustach.
Opis produktu
Czekoladowa posypka strzelająca do dekoracji:
Czekoladowa posypka strzelająca z charakterystycznym efektem strzelania w ustach. Przeznaczona do dekoracji cukierniczych. Musujące cukierki oblane pyszną czekoladą. Czekoladowa posypka dekoracyjna idealnie sprawdzi się do dekoracji domowego tortu urodzinowego czy babeczek z kremem. Musująca posypka cukrowa to doskonałe urozmaicenie lodów włoskich oraz lodów świderków. Cukrowa posypka dekoracyjna w postaci nieregularnych kryształków z musującym efektem. Czekoladową posypkę musującą najlepiej nakładać tuż przed podaniem.
Zastosowanie czekoladowej posypki strzelającej:
- do dekoracji lodów włoskich i lodów świderków,
- do dekoracji lodów gałkowych i deserów lodowych,,
- do dekoracji gofrów z bitą śmietaną,
- do dekoracji babeczek i ciasteczek z kremem,
- do dekoracji tortów i deserów,
- do dekoracji gorącej czekolady i napojów kawowych.
Wykaz składników i alergenów:
Składniki: ciemna czekolada (masa kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322)), strzelające cukierki (cukier, glukoza, laktoza (z mleka), dwutlenek węgla (E290), skrobia ryżowa), cukier, kakao w proszku, substancje glazurujące: szelak (E904), guma arabska (E414).
Alergeny: produkt może zawierać zboża zawierające gluten, produkty pochodzące z jaj i orzechy.
Przybliżona wartość odżywcza produktu:
| Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
| Wartość energetyczna | 1870 kJ / 447 kcal |
| Tłuszcz | 16.4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 10.0 g |
| Węglowodany | 68.0 g |
| w tym cukry | 59.0 g |
| Białko | 3.8 g |
| Sól | 0.01 g |
Warunki przechowywania produktu:
Produkt należy przechowywać suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci. Do nakładania posypki należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu bardzo dokładnie i szczelnie zamknąć opakowanie. Produkt najlepiej przechowywać w temperaturze pomiędzy 12-20°C, w wilgotności względnej nie przekraczającej 70%.
Po otwarciu posypkę należy przechowywać w szczelnie zamkniętym, fabrycznym opakowaniu. Nieprawidłowe warunki przechowywania posypki mogą powodować jej zbrylanie oraz wpływać negatywnie na strzelający efekt posypki. Posypkę strzelającą należy nakładać na dekorowaną powierzchnie tuż przed podaniem. Opakowanie produktu: posypka zapakowana jest w plastikowy pojemnik z nakrętką ułatwiającą dozowanie i nakładanie produktu.
Szczegóły i charakterystyka produktu:
| Nazwa | cukierki strzelające pokryte ciemną czekoladą |
| Rodzaj | posypka strzelająca w ciemnej czekoladzie |
| Numer katalogowy | CHD-PN-6330-EX-999 |
| Nazwa handlowa | dark chocolate coated popping candy |
| Kolor | ciemnobrązowy |
| Smak | słodki, czekoladowy |
| Aromat | ciemna czekolada |
| Efekt | musujący, strzelający |
| Opakowanie | plastikowy pojemnik z nakrętką ułatwiającą nakładanie |
| Masa netto | 650 g (0.65 kg) |
| Kształt | nieregularne kryształki |
| Wielkość | od 0.5 do 4.5 mm |
| Właściwości | efekt strzelający, musujący |
| Przeznaczenie | produkt gotowy do użycia |
| Zastosowanie | do dekoracji cukierniczych |
| Producent | Barry Callebaut Belgium |
| Dystrybutor | Sempre Group |
Szczegóły produktu
Chrupiące kuleczki zbożowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
Chrupiące kuleczki zbożowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
Chrupiące kuleczki zbożowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
Chrupiące kuleczki zbożowe w polewie czekoladowej. Posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania lodów, wypieków, deserów, gorącej czekolady i napojów kawowych.
op. 200 g Owocowa posypka strzelająca - cukrowa posypka dekoracyjna z efektem strzelania w ustach
Cukrowa posypka strzelająca do dekoracji cukierniczych. Kolorowy cukier strzelający do dekoracji lodów włoskich i lodów świderków. Owocowa posypka do lodów z efektem strzelania w ustach. Musująca posypka cukrowa do dekoracji.
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie o smaku słonego karmelu. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki karmelowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań. Jaspis, czyli chrupiące kuleczki ryżowe w polewie o smaku słonego karmelu.
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie czekoladowej. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań. Crunchies Mix, czyli chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z trzech rodzajów czekolady.
op. 1 kg Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady - posypka dekoracyjna o śr. 4 mm
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
op. 1 kg Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z ciemnej czekolady - posypka dekoracyjna o śr. 4 mm
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z czekolady deserowej. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
op. 1 kg Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z mlecznej czekolady - posypka dekoracyjna o śr. 4 mm
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z mlecznej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Wygodny do nakładania strukturalny barwnik spożywczy.
Tarte Ring Amore, to zestaw 8 perforowanych rantów o wymiarach dł. 80 mm x szer. 70 mm x wys. 20 mm przeznaczonych do wypieku kruchych spodów w kształcie serca. Perforacja zapewnia doskonały stopień wypieczenia, zarumienienia oraz wyjątkową kruchość wypieków.
op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czysty tłuszcz kakaowy w postaci bardzo drobnego proszku
Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.