- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
1,5kg YUZU skoncentrowana pasta cytrusowa 44600024 Sosa Ingredients:
Opis: skoncentrowana pasta cukiernicza o smaku yuzu; idealna do deserów, sosów oraz lodów;
produkt gotowy do użycia, zawiera naturalne barwniki i aromaty.
YUZU - to kulisty owoc o przyjemnym wyrazistym cytrusowym aromacie i cierpko-kwaśnym smaku.
Składniki: cukier, sok yuzu (31%), ekstrakt owocowy, naturalny barwnik: kurkumina, substancja zagęszczająca: karragen (E407),
cukier palony, maltodekstryna, olejek eteryczny, regulator kwasowości: (E330), substancja konserwująca: (E202).
Zastosowanie: wypieki, desery, lody.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 1,5 kg
Dozowanie: 50g/kg
Kod produktu: 44600024
Producent: Sosa Ingredients - jeden z wiodących producentów najwyższej jakości składników dla gastronomii i cukiernictwa w Hiszpanii.
Indeks: COLLINO08
Marka: Collino
∅ 19 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
Indeks: COLLINO51
Marka: Collino
∅ 15 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
Indeks: KERRY60
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
1kg MOJITO przecier owocowy 28,5% z dodatkiem cukru 20% i mięty RAVIFRUIT
Indeks: COMPRITAL367
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA MELOGRANO skoncentrowana pasta granat PC158P Primafrutta Comprital
Indeks: PERNIGOTTI98
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg PASTA LAMPONE skoncentrowana pasta malinowa 12094521 Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC BANANA 0792 DREIDOPPEL bananowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA OWOC CZARNEGO BZU 282 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL24
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA JEŻYNA 273 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO FRAGOLINE 12627 BABBI poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL09
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MALINA 208 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE104
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: SEMPRE419
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA BANANOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 25%
Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: BABBI162
Marka: BABBI
1kg PASTA FRAGOLA ONE 12378 BABBI pasta truskawkowa do lodów i deserów na zimno
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
op. 3.5 kg VARIEGATO CZARNA PORZECZKA 210003 SEMPRE skoncentrowana pasta smakowa z czarnej porzeczki - do przekładania
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MARAKUJA 27520 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL07
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA WIŚNIA 205 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE422
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA MANGO SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 38%
Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI97/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg MANGO skoncentrowana pasta mango do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL16
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM BAKE LEMON H 0789 DREIDOPPEL cytrynowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.