różana pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • różana pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • produkt przyjazny dla wegan i wegetarian

3 kg PASTA ROSA GIUBILEO PC434P COMPRITAL pasta różana z cukrem trzcinowym i gronowym

COMPRITAL239

Pasta różana z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

291,00 zł
Brutto

97,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 11

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

ROSA GIUBILEO - "pasta z różanymi nutami aromatycznymi, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym"

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, naturalny aromat, woda, skrobia kukurydziana, barwnik: czerwień buraczana, substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA GIUBILEO 50 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1310/327 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 72.0 g
w tym cukry 69.0 g
Białko 0.0 g
Błonnik 0.0 g
Sól 0.01 g

Szczegóły produktu
COMPRITAL239
11 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC434P
NAZWA HANDLOWA
ROSA GIUBILEO
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.0 kg - 6.0 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
RÓŻA
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
DOZOWANIE
50 g/l mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
CERTYFIKATY
VEGAN OK
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: COMPRITAL253

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 238,20 zł

79,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL188

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA MENTA PIPERITA GIUBILEO PC628PB COMPRITAL pasta miętowa z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta miętowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 268,50 zł

89,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL192

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

op. 3 kg Cocco Giubileo Comprital - pasta kokosowa z cukrem trzcinowym i gronowym - nr. kat. PC634PB

favorite_border favorite

Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience. Produkt słodzony cukrem trzcinowym i winogronowym. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 258,90 zł

86,30 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL189

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

op. 3 kg Vaniglia Madagascar Giubileo Comprital - pasta waniliowa z cukrem trzcinowym i gronowym - nr. kat. PC636PB

favorite_border favorite

Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 348,30 zł

116,10 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DIJO08

Marka: DIJO FUN&FOOD

op. 1 kg Topping wiśniowy - polewa cukiernicza do lodów i gofrów - Dijo Fun&Food

favorite_border favorite

Sos wiśniowy, to doskonały dodatek do słodkich potraw, lodów i deserów. Znakomicie podkreśla smak ciast, naleśników i sałatek owocowych. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu. Musisz spróbować!

Cena 23,90 zł

23,90 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MORI48

Marka: MORI 2A

śr. 51 mm GAŁKOWNICA ROZMIAR 24 - GEPOR24.BLU MORI2A - łyżka do nakładania lodów z niebieskim uchwytem z tworzywa

favorite_border favorite

Seria profesjonalnych łyżek do nakładania lodów z ergonomicznym uchwytem z tworzywa w kolorze niebieskim. Pozwalają na tworzenie perfekcyjnych porcji lodów oraz dekoracyjne serwowanie potraw i deserów.

Cena 150,00 zł

150,00 zł / 1 szt.

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: DIJO15

Marka: DIJO FUN&FOOD

op. 1 kg Topping adwokat - polewa cukiernicza do lodów i gofrów - Dijo Fun&Food

favorite_border favorite

Sos adwokat, to doskonały dodatek do słodkich potraw, lodów i deserów. Znakomicie podkreśla smak ciast, naleśników i sałatek owocowych. Aksamitna polewa o uniwersalnym zastosowaniu. Musisz spróbować!

Cena 25,70 zł

25,70 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE187

Marka: SEMPRE

op. 1 kg Żółte Gwiazdki śr. 5 mm - świąteczne konfetti cukrowe - posypka dekoracyjna

favorite_border favorite

Kolorowe gwiazdki, cukrowe dekorki do świątecznych słodyczy. Posypka dekoracyjna, która idealnie sprawdzi się do ozdabiania tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Konfetti cukrowe, to gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji...

Cena 70,50 zł

7,05 zł / 100 g

OBECNIE BRAK NA STANIE