Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA ROSA GIUBILEO PC434P COMPRITAL pasta różana z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta różana z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Opis produktu
"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."
"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."
![]()
ROSA GIUBILEO - "pasta z różanymi nutami aromatycznymi, nierafinowanym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym"
![]()
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
![]()
Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, naturalny aromat, woda, skrobia kukurydziana, barwnik: czerwień buraczana, substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
![]()
| RECEPTURA - DOZOWANIE | |
| PASTA GIUBILEO | 50 g |
| MIESZANKA BAZOWA | 1000 g |
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1310/327 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 0.0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
| Węglowodany | 72.0 g |
| w tym cukry | 69.0 g |
| Białko | 0.0 g |
| Błonnik | 0.0 g |
| Sól | 0.01 g |
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- PC434P
- NAZWA HANDLOWA
- ROSA GIUBILEO
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 2 x 3.0 kg - 6.0 kg
- RODZAJ
- PASTA SMAKOWA
- SMAK
- RÓŻA
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
- DOZOWANIE
- 50 g/l mieszanki bazowej
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- GIUBILEO EXPERIENCE
- CERTYFIKATY
- VEGAN OK