• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

kawowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • kawowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience

3 kg PASTA GIUBILEO CAFFE DEL NONNO PC626PB COMPRITAL pasta kawowa z cukrem trzcinowym i gronowym

COMPRITAL148/1

Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

339,90 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

PASTA GIUBILEO CAFFE DEL NONNO - "pasta na bazie kawy z mieszanką Arabiki i Robusty z cukrem trzcinowym i winogronowym"

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: kawa (47.2%) (ekstrakt z mieszanki kaw Arabika i Robusta, kawa rozpuszczalna), brązowy cukier trzcinowy, cukier winogronowy, włókna roślinne; może zawierać jaja, mleko i orzechy (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA GIUBILEO 40-50 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 983/235 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 53.0 g
w tym cukry 50.0 g
Białko 2.6 g
Błonnik 5.8 g
Sól 0.04 g

SZABLONY BANERÓW.png

Szczegóły produktu
COMPRITAL148/1
3 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC626PB
NAZWA HANDLOWA
PASTA GIUBILEO CAFFE DEL NONNO
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.0 kg - 6.0 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
KAWA
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
DOZOWANIE
40-50 g/l mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
36 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: COMPRITAL35

Marka: COMPRITAL

op. 3 kg WHISKY PASTA PC523P COMPRITAL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.

Cena 320,70 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE