Malaga - pasta smakowa do lodów i cukiernictwa - cukieteria.pl
  • Malaga - pasta smakowa do lodów i cukiernictwa - cukieteria.pl

op. 3 kg Malaga 1230119 Babbi - pasta smakowa z winem Marsala - do lodów i cukiernictwa

BABBI199

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o aromacie charakterystycznym dla białego wina Marsala. Pasta do produkcji lodów i deserów o smaku Malaga. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
4 370,50 zł Do 78,00 zł
390,00 zł
Brutto

130,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Pasta Malaga - pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o aromacie charakterystycznym dla białego wina Marsala. Pasta do produkcji lodów i deserów o smaku Malaga. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

Składniki: cukier, wino Marsala, syrop glukozowy, aromaty, sól, barwniki: karmel amoniakalno-siarczynowy (E150d), karoteny (E160a), substancja stabilizująca: guma guar (E412).

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać czystą i suchą szpatułą; po każdym użyciu należy wyczyścić i szczelnie zamknąć opakowanie.

Opakowanie: wszystkie zastosowane w opakowaniach materiały spełniają wymagania rozporządzenia 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27/10/2004 (oraz zmianami dotyczącymi rozporządzenia) opisującymi wymagania odnośnie opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością (produktami spożywczymi) - Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylające dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA 50 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1276/301 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 68.0 g
w tym cukry 62.0 g
Białko 0.0 g
Sól 1.9 g

PRZEZNACZENIE

Szczegóły produktu
BABBI199
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
1.23.0119
NAZWA HANDLOWA
PASTA MALAGA
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
12 kg (4 x 3.0 kg) KARTON
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
MALAGA / WINO MARSALA
FORMA
PASTA
ZASTOSOWANIE
LODY | WYROBY CUKIERNICZE
DOZOWANIE
50 g/kg mieszanki bazowej
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
PASTE CLASSICHE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: DREIDOPPEL23

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA PROSECCO 230 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 200,00 zł

200,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE