Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI
  • 3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI

3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI

BABBI85
Ocena 
178,20 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI:

Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci gładkiego kremu, szybki i prosty w użyciu; półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;

wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;

stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu; produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Smak: czekolada deserowa/ciemna

Składniki: olej słonecznikowy, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (13,9%), dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna,

ciemna czekolada (zawartość kakao minimum 60%) (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat),

emulgator: lecytyna sojowa (E322), esencja z lasek wanilii Bourbon, aromaty; może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, innych orzechów i ich pochodnych.

Dozowanie i zastosowanie: 

- Golosa jako krem: wlać krem (3 kg) do stalowej formy i umieścić ją w zamrażarce szokowej w temperaturze (-) 40°C na 30 minut do osiągnięcia odpowiedniej tekstury;

- Golosa jako mus: krem należy wymieszać z ciepłym mlekiem (około 60°C) w proporcji 40:60 (np. 1,5 kg Golosa i 1,5 kg mleko); mieszankę należy ubić i schłodzić w zamrażarce szokowej;

- Golosa jako variegato: dozowanie według uznania; do przekładania, wzbogacania i dekorowania lodów; wystarczy lekko zmieszać z lodami;

- Golosa do dekorowania: produkt można użyć jak glazury do dekoracji ciast lodowych i semofreddo; ciasto po udekorowaniu należy umieścić w zamrażarce szokowej;

- Golosa do fontanny czekoladowej: produkt można stosować w fontannach czekoladowych; krem o temperaturze  25°C należy wlać do fontanny czekoladowej zaleca się utrzymywanie temperatury poniżej 40°C.

Opakowanie: 3 kg

Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.

Kod produktu: 12833

Producent: BABBI 

Szczegóły produktu
BABBI85
18 Przedmioty
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI

3kg GOLOSA FONDENTE krem do przekładania ciemna czekolada 12833 BABBI

Napisz swoją opinię
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: