
Indeks: MONIN44
Marka: MONIN
0,7l GRENADINE LE SIROP DE MONIN syrop o cierpkim smaku czerwonych owoców z nutą wanilii
55,39 zł / 1l
Pasta waniliowa o wyjątkowym aromacie z subtelną nutą karmelu. Skoncentrowany smaki i aromat oraz atrakcyjna barwa. Pasta z dodatkiem nasion wanilii Bourbon. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.
Seria past waniliowych przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Skoncentrowany smak i formuła past pozwala na sporządzanie lodów i wyrobów cukierniczych o autentycznym i wyrafinowanym smaku. Pasty smakowe to gotowe do użycia produkty wysokiej jakości. Idealne do produkcji lodów rzemieślniczych oraz tworzenia wyrobów cukierniczych na najwyższym poziomie. Pasty smakowe charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu. Przeznaczone są do stosowania w wyrobach mrożonych, (np. lody, semifreddo), wypiekach (np. nadzienia) oraz deserach (np. musy, kremy). Mogą być również stosowane w nadzieniach do pralin i wyrobów czekoladowych.
Produkt w postaci pasty o skoncentrowanym smaku. Produkt o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej. Przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie oraz usunąć z opakowania ewentualne zabrudzenia w postaci pozostałości produktu. Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu.
Pasta waniliowa o wyjątkowym aromacie z subtelną nutą karmelu. Skoncentrowany smaki i aromat oraz atrakcyjna barwa. Pasta z dodatkiem nasion wanilii Bourbon. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.
Składniki: syrop glukozowy, cukier, woda, sól, nasiona z lasek wanilii Bourbon, barwnik: karoteny (E160a), stabilizator: mączka chleba świętojańskiego (E410), substancja zagęszczająca: karagen (E407).
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
Pasta smakowa | 25 g |
Mieszanka bazowa | 1000 g |
Rodzaj | smakowa pasta cukiernicza |
Nazwa handlowa | Pasta Vaniglia Premium |
Numer katalogowy | 1.23.91 |
Smak | waniliowy |
Barwa | pomarańczowo-żółta |
Forma | pasta |
Masa netto | 3.0 kg |
Opakowanie jednostkowe | wiaderko z tworzywa, folia zabezpieczająca |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 4 x 3.0 kg - 12.0 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do lodów i wyrobów cukierniczych |
Producent | Babbi |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | wyprodukowano we Włoszech |
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 1059 kJ / 249 kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 62.0 g |
w tym cukry | 62.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 1.3 g |
Gluten Free (produkt bezglutenowy)
Vegan (produkt wegański)
Kosher (produkt koszerny)
Indeks: MONIN44
Marka: MONIN
Indeks: MONIN26
Marka: MONIN
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Delikatna biała czekolada o ciepłym mocno mlecznym smaku i subtelnej słodyczy. Wyczuwalne nuty wanilii i skondensowanego mleka. Biała czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia kremowych polew i glazur czekoladowych.
Indeks: MONIN117
Marka: MONIN
Indeks: MONIN182
Marka: MONIN
Indeks: COMPRITAL75
Marka: COMPRITAL
Topping waniliowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Gotowa polewa smakowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: MONIN155
Marka: MONIN
Indeks: SWEETDECOR45/15
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: EUROVANILLE02
Marka: EUROVANILLE
Indeks: MASTERMARTINI58
Marka: Master Martini
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Indeks: MONIN20
Marka: MONIN
Indeks: DREIDOPPEL20
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: BABBI95
Marka: BABBI
Topping karmelowo-waniliowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: BABBI06
Marka: BABBI
Pasteryzowane żółtka jaj z cukrem i ekstraktem waniliowym. Przeznaczone do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Zapewniają wygodę użycia, powtarzalność przepisów, łatwe przechowywanie i bezpieczeństwo produktów.
Indeks: EUROVANILLE07
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru o długości od 16 do 20 centymetrów.
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI28
Marka: BABBI
Pasta waniliowa z pasteryzowanymi żółtkami jaja. Skoncentrowany smak i aromat, atrakcyjna barwa i aksamitna konsystencja. Pasta z dodatkiem nasion wanilii Bourbon. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.
Indeks: BABBI120
Marka: BABBI
Pasta waniliowa o wyjątkowym aromacie z subtelną nutą karmelu. Skoncentrowany smaki i aromat oraz atrakcyjna barwa. Pasta z dodatkiem nasion wanilii Bourbon. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.
Indeks: COMPRITAL175
Marka: COMPRITAL
Pasta waniliowa z żółtkami jaj i mielonymi laskami wanilii. Skoncentrowany smak i aromat, atrakcyjna barwa i aksamitna konsystencja. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.
Indeks: DAWN62
Marka: DAWN FOODS
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Pasta o naturalnym aromacie wanilii burbońskiej z Madagaskaru i ze sproszkowanymi laskami wanilii. Umożliwia przygotowanie intensywnych w smaku lodów i kremów z ziarenkami wanilii. Pasta waniliowa przeznaczona jest do stosowania na zimno. Produkt poddany obróbce termicznej może zyskać gorzki posmak.
Indeks: PERNIGOTTI234
Marka: PERNIGOTTI
Pasta waniliowa z dodatkiem mielonych lasek wanilii. Skoncentrowany smak i aromat. Pasta pozwala uzyskać lody i kremy o atrakcyjnej barwie z widocznymi cząstkami wanilii.
Indeks: PERNIGOTTI233
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi.
Indeks: PERNIGOTTI129
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym i bardzo prostym deserem prosto od włoskiej babci. Cytrynowy krem budyniowy z nutą wanilii to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów, semifreddo czy musów.
Indeks: BABBI164
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: MODECOR1149
Marka: MODECOR
Półprodukt w postaci słodkiej pasty z ekstraktem waniliowym. Zawiera naturalny aromat oraz mielone laski wanilii. Doskonały dodatek smakowy do wypieków i deserów.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: EUROVANILLE12
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Indeks: EUROVANILLE13
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Indeks: EUROVANILLE17
Marka: EUROVANILLE
Naturalny proszek waniliowy pozyskiwany w kontrolowanym procesie mielenia i przesiewania strąków waniliowych z gatunku - Planifolia, Tahitensis i Pompona. Łatwe przechowywanie i dozowanie.
Indeks: JAR03
Syntetyczna substancja aromatyczna - etylowanilina - przeznaczona do użytku profesjonalnego (przemysł spożywczy).
Indeks: EUROVANILLE15
Marka: EUROVANILLE
Laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Tahitensis z Papua Nowa Gwinea o długości od 16 do 17 centymetrów.
Indeks: MONIN235
Marka: MONIN
Idealny upominek dla miłośników kawy i słodyczy - zestaw syropów smakowych w wersji "mini" - francuska wanilia + słony karmel + ciasteczko czekoladowe.
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT129
Marka: CALLEBAUT
Crema W2 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem...
Indeks: PAVONI418
Marka: PAVONI ITALIA
Seria form silikonowych do nowoczesnych monoporcji i deserów. Eleganckie i efektowne kształty, które doskonale dostosujesz do każdej okazji. Vanilla - forma silikonowa do tworzenia trójwymiarowych deserów w kształcie laski wanilii - oryginalny kształt stworzony we współpracy z Cédric Grolet.
Indeks: SOSA513
Marka: Sosa Ingredients
12.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Naturalny ekstrakt z lasek wanilii z Madagaskaru. Płynny aromat z dodatkiem nasion wanilii. Intensywny naturalny aromat wanilii! Idealny do lodów, kremów i koktajli.
1 057,60 zł / 100 g
Indeks: COMPRITAL07
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta waniliowa do produkcji kremowych i aromatycznych lodów. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Waniliowy krem cukierniczy. Skoncentrowany krem waniliowy.
Indeks: BABBI218
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Vaniglia Bianca skoncentrowana pasta waniliowa zawierająca napar z nasion wanilii Bourbon i nasiona wanilii Bourbon. Przeznaczona do produkcji waniliowych lodów rzemieślniczych. Idealna kremów i nadzień cukierniczych. Waniliowa pasta cukiernicza bez barwników.
Indeks: EUROVANILLE22
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z nasionami i proszkiem waniliowym z trzech odmian wanilii - Planifolia, Tahitensis, Pompona. Intensywny smak i aromat z nutami owoców i winogron.
Indeks: EUROVANILLE23
Marka: EUROVANILLE
Organiczny ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z ziarnami wanilii Bourbon. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru. Idealny do wyrobów cukierniczych na bazie mleka.
Indeks: EUROVANILLE24
Marka: EUROVANILLE
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
Indeks: EUROVANILLE25
Marka: EUROVANILLE
Indeks: EUROVANILLE20
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Indeks: PERNIGOTTI350
Marka: PERNIGOTTI
Pasta waniliowa o charakterystycznej, naturalnie białej barwie z widocznymi nasionami i kawałkami lasek wanilii. Skoncentrowana pasta smakowa do produkcji lodów rzemieślniczych oraz kremów i mas cukierniczych.
Indeks: BABBI218
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Vaniglia Bianca skoncentrowana pasta waniliowa zawierająca napar z nasion wanilii Bourbon i nasiona wanilii Bourbon. Przeznaczona do produkcji waniliowych lodów rzemieślniczych. Idealna kremów i nadzień cukierniczych. Waniliowa pasta cukiernicza bez barwników.
Indeks: BABBI118
Marka: BABBI
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą strukturę i smarowność. Mieszanka bez dodatku emulgatorów o wysokiej zawartości błonnika roślinnego.
Indeks: BABBI70
Marka: BABBI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Pasta waniliowa o wyjątkowym aromacie z subtelną nutą karmelu. Skoncentrowany smaki i aromat oraz atrakcyjna barwa. Pasta z dodatkiem nasion wanilii Bourbon. Pozwala uzyskać charakterystyczny efekt z widocznymi cząstkami nasion wanilii.