• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

pasta cukiernicza marakuja z miąższem - Cukieteria.pl
  • pasta cukiernicza marakuja z miąższem - Cukieteria.pl
  • pasta cukiernicza marakuja z miąższem - Cukieteria.pl
  • owocowa pasta variegato do lodów i cukiernictwa - Cukieteria.pl
  • pasta cukiernicza marakuja z miąższem - Cukieteria.pl

op. 3.5 kg Variegato Passion Fruit 12095874 Pernigotti - pasta do przekładania i dekorowania - marakuja z miąższem

PERNIGOTTI268

Intensywnie owocowa pasta do przekładania i dekorowania lodów. Pasta marakuja z 25% zawartością miąższu owocowego! Idealna do lodów mascarpone i ricotta!

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 335,83 zł Do 35,35 zł
353,50 zł
Brutto

101,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Pasta cukiernicza marakuja z miąższem!

Variegato Passion Fruit to pasta cukiernicza do przekładania i dekorowania lodów zawierająca 25% owoców. Owocowa pasta variegato z miąższem owocowym. Idealna do urozmaicania lodów o smaku serka Mascarpone lub sera Ricotta.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,

- do przekładania i smarowania tortów,

- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,

- dodatek do kremów i deserów,

- nadzienie cukiernicze,

- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, mrożona pulpa z marakui (25%), syrop glukozowy, woda, dekstroza, skrobia modyfikowana (E1422), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas winowy (E334), substancje zagęszczające: agar (E406), pektyna (E440), barwnik: karoten (E160a), aromat naturalny, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202); produkt może zawierać soję, mleko, jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz pistacje.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Owocowa pasta cukiernicza marakuja z miąższem!

DOZOWANIE
Pasta variegato quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1079/254 kJ/kcal
Tłuszcz 0.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 62.0 g
w tym cukry 51.0 g
Białko 0.5 g
Sól 0.03 g

Charakterystyka produktu pasta Variegato Passion Fruit od Pernigotti:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Variegato Passion Fruit
Numer katalogowy 12095874
Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Smak marakuja
Barwa ciemnożółta
Konsystencja półpłynna z miąższem
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Opakowanie zbiorcze 7 kg = 2 x 3.5 kg
Masa netto 3.5 kg
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa
Producent Maestri Gelatieri Italiani S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Marakuja pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI268
10 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: SEMPRE156

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 273,00 zł

91,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: DREIDOPPEL05

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA BRZOSKWINIA I MARAKUJA 241 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 175,00 zł

175,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL150

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku

Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.

Cena 114,00 zł

114,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI39

Marka: PERNIGOTTI

2 kg BASE GUSTO MASCARPONE 12093661 PERNIGOTTI dodatek w proszku na bazie odwodnionego serka mascarpone

Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.

Cena 342,00 zł

171,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE283

Marka: SEMPRE

1 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 118,00 zł

118,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI02

Marka: BABBI

1 kg MASCARPONE 40-50 14833 BABBI aromat w proszku do lodów i wyrobów cukierniczych - mascarpone

Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.

Cena 142,00 zł

142,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI127

Marka: BABBI

1.25 kg FRUTTAFRUTTA MARACUJA 11532 BABBI kompletna mieszanka w proszku do lodów owocowych - marakuja

Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).

Cena 95,00 zł

76,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI165

Marka: PERNIGOTTI

1.2 kg BASE RICOTTA 12091060 PERNIGOTTI kompletna baza do lodów o smaku sera ricotta

Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.

Cena 140,40 zł

117,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI295

Marka: PERNIGOTTI

6 kg VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY 12098757 PERNIGOTTI pasta cukiernicza o smaku truskawkowym z cukierkami musującymi

Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.

Cena 624,00 zł

104,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI180

Marka: BABBI

1 kg RICOTTA MIX 400 11460 BABBI gotowa mieszanka bazowa do deserów i lodów o smaku sera ricotta

Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".

Cena 93,00 zł

93,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: BABBI192

Marka: BABBI

op. 3 kg Variegato Uvetta 12668 Babbi - pasta do przekładania lodów z rodzynkami i winem marsala

Pasta variegato do urozmaicania lodów z rodzynkami i winem Marsala. Pasta do przekładania i dekorowania lodów Malaga. Rodzynki z winem Marsala do urozmaicania serników i ciasta drożdżowego.

Cena 285,00 zł

95,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI226

Marka: BABBI

op. 3 kg VARIEGATO CARAMEL & PECAN 1230142 BABBI pasta na bazie solonego karmelu z kawałkami karmelizowanych orzechów pekan

Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.

Cena 381,00 zł

127,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI189

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA PEANUT BUTTER B-FREE 1280104 BABBI krem orzech arachidowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu

Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 252,00 zł

84,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE158

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO GRUSZKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 258,00 zł

86,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE423

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową

Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 164,50 zł

47,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI213

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA SANTO DOMINGO 12093047 PERNIGOTTI gładki krem czekoladowy do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 546,00 zł

91,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BABBI219

Marka: BABBI

1 kg ARTISTICK CIOCCOLATO BIANCO 14910 BABBI gotowa do użycia polewa dekoracyjna do lodów - biała czekolada

Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.

Cena 128,00 zł

128,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI263

Marka: PERNIGOTTI

4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan

Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 556,00 zł

139,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI101

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA CLASSICA 12822 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażony orzech laskowy i kakao

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 244,20 zł

81,40 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SEMPRE325

Marka: SEMPRE

op. 3.5 kg VARIEGATO CZARNA PORZECZKA 210003 SEMPRE skoncentrowana pasta smakowa z czarnej porzeczki - do przekładania

Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.

Cena 198,45 zł

56,70 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI285

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu

Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!

Cena 483,30 zł

179,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI228

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA PISTACCHIO 12832 BABBI gładki krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu

Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 423,00 zł

141,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI259

Marka: PERNIGOTTI

op. 5.5 kg Variegato Frollino Al Cacao 12093504A Pernigotti - krem do przekładania z kawałkami ciasteczek czekoladowych

Variegato Frollino Al Cacao to wyjątkowe połączenie kakao i pasty z orzechów laskowych z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Krem czekoladowo orzechowy z ciasteczkami. Kremowa pasta z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Kontrastujące połączenie tekstur. Gładki krem z kakao i orzechów laskowych z chrupiącym dodatkiem kruchych ciasteczek czekoladowych.

Cena 594,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE345

Marka: SEMPRE

5 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi

Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 555,00 zł

111,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU