• Nowy
op. 2.5 kg Variegato Gianduia con Cereali Babbi - pasta orzechowo-czekoladowa z ekspandowanymi ziarnami zbóż - nr. kat. 12829
  • op. 2.5 kg Variegato Gianduia con Cereali Babbi - pasta orzechowo-czekoladowa z ekspandowanymi ziarnami zbóż - nr. kat. 12829

op. 2.5 kg Variegato Gianduia con Cereali Babbi - pasta orzechowo-czekoladowa z ekspandowanymi ziarnami zbóż - nr. kat. 12829

BABBI172

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem preparowanych ziaren zbóż. Do urozmaicania lodów alla Kinder Country.

263,75 zł
Brutto

105,50 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 9

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Krem Gianduia z preparowanymi ziarnami zbóż:

Variegati Classici od włoskiego producenta Babbi, to seria past do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia produkty wysokiej jakości. Mają postać kremów z różnego rodzaju dodatkami. Idealne do produkcji lodów rzemieślniczych oraz tworzenia wyrobów cukierniczych na najwyższym poziomie. Smakowe pasty variegato charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu. Przeznaczone do stosowania w wyrobach mrożonych (lody, semifreddo), wyrobach piekarskich (nadzienia) oraz deserach (musy, kremy). Mogą być również stosowane w nadzieniach do pralin i wyrobów czekoladowych. 

Ważne informacje i charakterystyka produktu:

Półprodukt z postaci pasty o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej. Przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać do uzyskania prawidłowej konsystencji. Rozwarstwienie, oddzielenie frakcji tłuszczowej, stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie oraz usunąć z opakowania ewentualne zabrudzenia w postaci pozostałości produktu.

Variegato Gianduia con Cereali:

To wysokiej jakości pasta do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem Gianduia z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem ekspandowanych i karmelizowanych ziaren zbóż. Doskonała do produkcji lodów o smaku alla Kinder Country.

Skład pasty variegato:

Składniki: cukier, olej słonecznikowy, prażone orzechy laskowe (11.9%), odtłuszczone mleko w proszku, karmelizowana pszenica (6.3%) (pszenica łuskana, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (6.2%), ryż preparowany (3.2%) (ryż ekspandowany, cukier, syrop glukozowy, karmelizowany cukier, wysokooleinowy olej słonecznikowy, miód), emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt z wanilii Bourbon, aromaty.

Alergeny: produkt może zawierać pozostałe zboża zawierające gluten, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz ich pochodne.

Warunki przechowywania produktu:

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Dozowanie pasty variegato:

Pasty variegato stosuje się według uznania, na zasadzie quantum satis, do uzyskania zamierzonego efekty technologicznego.

Pasta variegato - szczegóły produktu:

Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Nazwa handlowa Variegato Gianduia con Cereali
Numer katalogowy 1.28.29
Smak krem gianduia z karmelizowanym i ekspandowanymi zbożami
Barwa brązowa
Forma pasta variegato
Konsystencja kremowa z ekspandowanym zbożem
Masa netto 2.5 kg
Opakowanie jednostkowe wiaderko z tworzywa, folia zabezpieczająca
Opakowanie zbiorcze karton
Ilość w opakowaniu zbiorczym 4 x 2.5 kg - 10.0 kg
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do lodów i wyrobów cukierniczych
Dozowanie quantum satis
Producent Babbi
Dystrybutor Sempre Group
Kraj produkcji wyprodukowano we Włoszech

Przybliżona wartość odżywcza pasty variegato:

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
Wartość energetyczna 2376 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 38.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.0 g
Węglowodany 49.0 g
w tym cukry 44.0 g
Białko 6.2 g
Sól 0.07 g

Szczegóły produktu
BABBI172
9 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI12

Marka: PERNIGOTTI

op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C

favorite_border favorite

Pasta o kremowej konsystencji, intensywnej barwie i autentycznym smaku Gianduia. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego. Wysoka zawartość pasty z orzechów laskowych i ciemnego kakao.

Cena 1 128,00 zł

188,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI48

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg Variegato Pistacchio Con Granella - 12093019 Pernigotti - krem pistacjowy z chrupiącym dodatkiem pokruszonych orzechów

favorite_border favorite

Podwójnie pistacjowa pasta do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Kremowa pasta pistacjowa z kawałkami pokruszonych orzechów pistacjowych. Krem pistacjowy o atrakcyjnej zielonej barwie z chrupiącym dodatkiem pokruszonych pistacji.

Cena 690,06 zł

230,02 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI98

Marka: BABBI

op. 1 kg Topping Gianduia - 13243 Babbi - polewa dekoracyjna do lodów i deserów - krem z orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Topping Gianduia, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.

Cena 90,00 zł

90,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI40

Marka: BABBI

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami

favorite_border favorite

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 283,75 zł

113,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI12

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 240,00 zł

80,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI144

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 301,50 zł

100,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI119

Marka: BABBI

op. 3 kg Gianduia Trinacria Babbi - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - bez dodatku cukru - nr. kat. 12389

favorite_border favorite

Pasta cukiernicza bez dodatku cukru. Produkt o intensywnym smaku prażonych orzechów laskowych i kakao. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego.

Cena 585,00 zł

195,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

favorite_border favorite

Morettina pepita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 803,00 zł

146,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI307

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg GIANDUIA DI PISTACCHIO 12092311 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów pistacjowych

favorite_border favorite

Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku pistacjowym - 50% zawartość pasty pistacjowej. Doskonałe połączenie orzechów pistacjowych z kakao, orzechami laskowymi i szczyptą soli.

Cena 843,00 zł

281,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI308

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych

favorite_border favorite

Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.

Cena 399,00 zł Cena podstawowa 420,00 zł

133,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

favorite_border favorite

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 730,00 zł

146,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU