- Nowy

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem preparowanych ziaren zbóż. Do urozmaicania lodów alla Kinder Country.
Variegati Classici od włoskiego producenta Babbi, to seria past do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia produkty wysokiej jakości. Mają postać kremów z różnego rodzaju dodatkami. Idealne do produkcji lodów rzemieślniczych oraz tworzenia wyrobów cukierniczych na najwyższym poziomie. Smakowe pasty variegato charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu. Przeznaczone do stosowania w wyrobach mrożonych (lody, semifreddo), wyrobach piekarskich (nadzienia) oraz deserach (musy, kremy). Mogą być również stosowane w nadzieniach do pralin i wyrobów czekoladowych.
Półprodukt z postaci pasty o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej. Przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać do uzyskania prawidłowej konsystencji. Rozwarstwienie, oddzielenie frakcji tłuszczowej, stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie oraz usunąć z opakowania ewentualne zabrudzenia w postaci pozostałości produktu.
To wysokiej jakości pasta do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem Gianduia z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem ekspandowanych i karmelizowanych ziaren zbóż. Doskonała do produkcji lodów o smaku alla Kinder Country.
Składniki: cukier, olej słonecznikowy, prażone orzechy laskowe (11.9%), odtłuszczone mleko w proszku, karmelizowana pszenica (6.3%) (pszenica łuskana, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (6.2%), ryż preparowany (3.2%) (ryż ekspandowany, cukier, syrop glukozowy, karmelizowany cukier, wysokooleinowy olej słonecznikowy, miód), emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt z wanilii Bourbon, aromaty.
Alergeny: produkt może zawierać pozostałe zboża zawierające gluten, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz ich pochodne.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
Pasty variegato stosuje się według uznania, na zasadzie quantum satis, do uzyskania zamierzonego efekty technologicznego.
Rodzaj | pasta variegato do przekładania i dekorowania |
Nazwa handlowa | Variegato Gianduia con Cereali |
Numer katalogowy | 1.28.29 |
Smak | krem gianduia z karmelizowanym i ekspandowanymi zbożami |
Barwa | brązowa |
Forma | pasta variegato |
Konsystencja | kremowa z ekspandowanym zbożem |
Masa netto | 2.5 kg |
Opakowanie jednostkowe | wiaderko z tworzywa, folia zabezpieczająca |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 4 x 2.5 kg - 10.0 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do lodów i wyrobów cukierniczych |
Dozowanie | quantum satis |
Producent | Babbi |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | wyprodukowano we Włoszech |
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 2376 kJ / 571 kcal |
Tłuszcz | 38.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.0 g |
Węglowodany | 49.0 g |
w tym cukry | 44.0 g |
Białko | 6.2 g |
Sól | 0.07 g |
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
Pasta o kremowej konsystencji, intensywnej barwie i autentycznym smaku Gianduia. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego. Wysoka zawartość pasty z orzechów laskowych i ciemnego kakao.
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Podwójnie pistacjowa pasta do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Kremowa pasta pistacjowa z kawałkami pokruszonych orzechów pistacjowych. Krem pistacjowy o atrakcyjnej zielonej barwie z chrupiącym dodatkiem pokruszonych pistacji.
Indeks: BABBI98
Marka: BABBI
Topping Gianduia, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI119
Marka: BABBI
Pasta cukiernicza bez dodatku cukru. Produkt o intensywnym smaku prażonych orzechów laskowych i kakao. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina pepita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI307
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku pistacjowym - 50% zawartość pasty pistacjowej. Doskonałe połączenie orzechów pistacjowych z kakao, orzechami laskowymi i szczyptą soli.
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.
133,00 zł / 1 kg
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem preparowanych ziaren zbóż. Do urozmaicania lodów alla Kinder Country.