W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Opis produktu
- Seria białych dwustronnie foliowanych podkładów do tworzenia stelaży tortów piętrowych.
- Wykonane są z cienkiego sztywnego kartonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
- Dzięki dwustronnemu foliowaniu nadają się do stosowania wewnątrz tortu.
- Przeznaczone są do podtrzymywania piętra tortu przy konstruowaniu wewnętrznego stelaża z użyciem specjalnych wsporników.
- Dwustronna powłoka foliowa zabezpiecza podkład przed działaniem wilgoci i tłuszczu.
- Podkłady można stosować również w sposób tradycyjny do transportu, przechowywania i serwowania ciast i tradycyjnych tortów.
- Grubość podkładów to około 1,5 - 2 mm.
- Podkłady sprzedawane są na sztuki.
Wymiary:
- ∅ 24 cm
- h ok. 1,5 - 2 mm
Materiał: karton
Kolor: biały
Kształt: okrągły, gładki brzeg
Kod produktu: 13125
Rodzaj: cienki, sztywny, dwustronnie foliowany
Przeznaczenie: tworzenie wewnętrznego stelaża tortu piętrowego, przechowywanie, transport i serwowanie ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
DO TWORZENIA WEWNĘTRZNEGO STELAŻA TORTU PIĘTROWEGO UŻYWANE SĄ SPECJALNE WSPORNIKI, KTÓRE DOCINA SIĘ NA WYMIAR - SŁUŻĄ DO POTRZYWYWANIA PIĘTER TORTU UMIESZCZONYCH NA DWUSTRONNIE FOLIOWANYCH PODKŁADACH.
Szczegóły produktu
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 32 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13127 MODECOR
Podkład dsztywny, dwustronny
1 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
50 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
∅ 20 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13124 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 40 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13129 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Seria barwników spożywczych na bazie oleju roślinnego do barwienia białej czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E4-U70
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.