
Indeks: BARIMA538
Marka: BARBARA LUIJCKX
378 szt. ZESTAW ŻÓŁTYCH EMOTICON CRAZY IN LOVE dekoracja z białej czekolady ∅ 30 mm 33989 Barbara Decor
0,56 zł / 1 szt.
800g Crispearls™ White Chrupiące perełki w białej czekoladzie CHW-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest białą czekoladą (W2).
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada biała: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), chrupiące kuleczki zbożowe (mąka pszenna, cukier,
mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy,
naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414),
skrobia modyfikowana, tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z białą czekoladą czekoladą (W2)
Postać: drobne perełki (4-5 mm).
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHW-CC-CRISPE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Indeks: BARIMA538
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: THERMOHAUSER220
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BARIMA45
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: MODECOR198/15
Marka: MODECOR